NO MORE FRIDAYS AVALDAS UUE VIDEOSINGLI “NO MIDNIGHT BLUES”

KuvatÔmmis muusikavideost

Tallinna alternatiiv-rocki ansambel No More Fridays andis reedel, 13. novembril vĂ€lja uue singli “No Midnight Blues” koos videoga. Ahjusoe lugu on kĂ€ttesaadav kĂ”ikidel digiplatvormidel.

Singli “No Midnight Blues” taustalugu sai alguse bĂ€ndiga hiljuti liitunud kitarristi Grigori RĂ”ĆŸuki loomingust: “JĂ€mmisin kodus kitarri ja need rifid tulid iseenesest ĂŒksteise otsa. JĂ€rgmises proovis mĂ€ngisin need teistele ette ning kĂ”ik leidsid kohe, kuidas neid enda poolt tĂ€iendada.” Nii hakkas see lugu kohe prooviruumis elama, kui vĂ€rsked kitarririffid sai kaaslastele ette mĂ€ngitud, ja kĂ”ik “tuli nagu iseenesest”.

Millest tĂ€psemalt “No Midnight Blues” rÀÀgib, on erinev kĂ”igile. “Ma vĂ”ib-olla aasta pĂ€rast saan ise aru, millest lugu on kirjutatud,” kirjeldas seda bĂ€ndi solist ja liider Kristi TĂ€histe, “aga kuulaja mĂ”tted ja tunded ongi selle loo sisu, pole Ă”igeid ega valesid vastuseid.” NĂ”nda jutustab singel omal moel algustest ja lĂ”ppudest ning kĂ”ikidest asjadest, mis nende vahele jÀÀvad, lisaks kuhjaga veel kĂ”nekamaid ja meisterlikke kitarrisoolosid.

“No Midnight Blues” on salvestatud erinevates Tallinna stuudiotes, kuid kaasproduktsiooni ja masterdamisega aitas USA surf punk bĂ€ndi The Reigning Monarchs liige Michael Eisenstein.

Alternatiivroki ansambel No More Fridays on tegutsenud alates 2011. aasta septembrist, kui selle kutsus kokku Kristi TĂ€heste. Koos on vĂ”idetud mitmeid vĂ”istlusi ja jĂ”utud isegi NoortebĂ€nd 2013 finaali, edukuse saladused on ĂŒksteise usaldamine ja koostöö. Praegu tegutseb bĂ€nd koosseisus Kristi TĂ€heste (vokaal), Henrik Heinmets (trummid), Grigori RĂ”ĆŸuk (kitarr) ja Margus PĂ€rnamĂ€gi (basskitarr).

Vaata vÀrsket muusikavideot:


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.