NO MORE FRIDAYS AVALDAS UUE VIDEOSINGLI “NO MIDNIGHT BLUES”

Kuvatõmmis muusikavideost

Tallinna alternatiiv-rocki ansambel No More Fridays andis reedel, 13. novembril välja uue singli “No Midnight Blues” koos videoga. Ahjusoe lugu on kättesaadav kõikidel digiplatvormidel.

Singli “No Midnight Blues” taustalugu sai alguse bändiga hiljuti liitunud kitarristi Grigori Rõžuki loomingust: “Jämmisin kodus kitarri ja need rifid tulid iseenesest üksteise otsa. Järgmises proovis mängisin need teistele ette ning kõik leidsid kohe, kuidas neid enda poolt täiendada.” Nii hakkas see lugu kohe prooviruumis elama, kui värsked kitarririffid sai kaaslastele ette mängitud, ja kõik “tuli nagu iseenesest”.

Millest täpsemalt “No Midnight Blues” räägib, on erinev kõigile. “Ma võib-olla aasta pärast saan ise aru, millest lugu on kirjutatud,” kirjeldas seda bändi solist ja liider Kristi Tähiste, “aga kuulaja mõtted ja tunded ongi selle loo sisu, pole õigeid ega valesid vastuseid.” Nõnda jutustab singel omal moel algustest ja lõppudest ning kõikidest asjadest, mis nende vahele jäävad, lisaks kuhjaga veel kõnekamaid ja meisterlikke kitarrisoolosid.

“No Midnight Blues” on salvestatud erinevates Tallinna stuudiotes, kuid kaasproduktsiooni ja masterdamisega aitas USA surf punk bändi The Reigning Monarchs liige Michael Eisenstein.

Alternatiivroki ansambel No More Fridays on tegutsenud alates 2011. aasta septembrist, kui selle kutsus kokku Kristi Täheste. Koos on võidetud mitmeid võistlusi ja jõutud isegi Noortebänd 2013 finaali, edukuse saladused on üksteise usaldamine ja koostöö. Praegu tegutseb bänd koosseisus Kristi Täheste (vokaal), Henrik Heinmets (trummid), Grigori Rõžuk (kitarr) ja Margus Pärnamägi (basskitarr).

Vaata värsket muusikavideot:


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.