1980NDATEL MAAILMA VALLUTANUD KANADA SENSATSIOON TRANS-X ANDIS KOOS LAURA-LY’GA VÄLJA UUE LOO!

Laura-Ly üllatab meid indie pop loo ja muusikavideoga “Another Day”, mis on tema sooloprojekti kolmas ametlik singel. Lugu on kaver Kanada 1980ndate legendaarsest Trans-X’i “Living on Video” viisist, millele andis nõusoleku ka selle autor Pascal Languirand! Laul räägib kadunud armastusest, mis tahes-tahtmata ikka tagasi ilmub ja siis taaskord ära kaob.

“Muusikavideo filmisime kahe päevaga enne jaanipäeva Läänemaal, kui lugugi veel päris valmis polnud. Kõige rohkem meeldib mulle, kui naturaalne ja maalähedane see välja tuli,” kommenteeris Laura-Ly.

“Ma arvan, et nüüd on õige aeg näidata kõigile meie kaua tehtud kaunikest, kuna väljas on läinud ikka väga pimedaks ja külmaks. Suure töö kirss tordil oli see, et me saime esimest korda ametliku nõusoleku teha coverit. Originaalautor oli isegi hämmingus, et coveris justkui ei kasutatud algseid laulusõnu ega ka meloodiaid, vaid kasutati tuntud viisi lauluna. Võib-olla see oligi see, miks meile ametlik luba anti,” vastas loo produtsent ja muusikavideo monteerija Cityflash.


Lugu Spotifys


Vaata Trans-X’i muusikavideot “Living on Video” , mida on YouTube’is vaadatud üle 32 miljoni korra ning mis on ka maailma ühe legendaarseima tantsumuusika loo meloodiaks:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.