NUBLU & MIKAEL GABRIEL ÜLLITASID EESTI- JA SOOMEKEELSE VIDEOSINGLI “UNIVERSUM”

Kuvatõmmis videost “Universum”

Mõminaräppar nublu on valmis saanud järjekordse looga ja seekord on kampa võetud ka Eesti juurtega soome räpistaar Mikael Gabriel. Kakskeelse loo “Universum” muusikavideo režissöör on Marta Vaarik, kelle käe all valmis ka eelmise aasta megahiti “für Oksana” video.

Mikael Gabriel ja nublu on juba pikka aega naabritena hinnanud üksteise audiovisuaalseid saavutusi ning lõpuks avanes võimalus kahel superstaaril koos musitseerida. Kuigi riigipiiride ületamine on praegu keeruline, siis selle looga tahavadki artistid näidata, et looming ei tunne piire. “Universum” on ka austusavaldus Mikael Gabrieli Eesti juurtele – tema ema on eestlane ja räppar on oma lapsepõlve suved veetnud Võrus.

“Olen jälginud Eesti muusikamaastikku juba pikemat aega ja soovinud nubluga koostööd teha. Lahe oli seda lugu teha, piire murda ja teha midagi täiesti uut ja teistsugust. Loodan, et see laul innustab ka teisi inimesi oma maailmapilti laiendama,” nentis Mikael Gabriel.

“Universumi” video tegi Marta Vaarik: “”Universumi” video on lugu maailmapäästmisest. Ei ole välikosmost ilma sisemiseta ja vastupidi. Ajastul, mil olevik on ebakindel, on meil soov kujundada endale ise sobiv tulevik, võtame üle selle universumi! Kehtestame omad seadused ja hakkame hoolima! Mikael Gabriel on päikese sees ja ei suuda enam kauem tähte elus hoida. Komandör Aruna (Jette Loona Hermanis) on emalaeva juht ning kutsub kokku universumi koosoleku, ta peab nublule maailmahukust teatama. Kolm kangelast on väga tähtsal missioonil, et päästa galaktika. Aitab ahnusest, vaja on armastust!”

Videos teevad muu hulgas kaasa ka Andrus Vaarik, Joosep Järvesaar, Piret Kalda ja Märt Avandi. Viimane kehastab videos Valdist, keda ta mängis omal ajal lühifilmis “Tulnukas”.

Video valmimisele panid õla alla Telia, Coca-Cola, Liviko, Sportland ja Tallink. Neljapäeval toimus Apollo Solaris kinos “Universum” muusikavideoga seotud inimestele eksklusiivne esilinastus ja eelseisval nädalavahetusel on võimalik “Universumit” vaadata üle Eesti kõigi Apollo kinoseansside eel.

Muide, veel selle aastanumbri sees peaks ilmuma nublu debüütalbum. “Ikka tuleb üllatada ja kostitada,” ütles nublu ajakirjale Pulss antud intervjuus, et vähemalt pool plaati võiks uus olla.

Vaata värsket muusikavideot:


Kuula lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.