KUULA EESTIKEELSET VERSIOONI TINA TURNERI HITIST “SIMPLY THE BEST”!

Eestikeelset rockmuusikat viljelenud neljaliikmeline ansambel Hurax teatas septembris, et on otsustanud laiali minna. Huraxit küll enam pole, aga selle endine solist Ragnar Huoponen üllatab kuulajaid nüüd kaveriga Tina Turneri hitist “Simply the Best”. Loo eestikeelses versioonis “Paremat ei olla saa” teeb kaasa ka Kerli Tirka.

“Oleme Kerliga ammused sõbrad ja ühistel istumistel alati koos laulnud mingeid lugusid,” kommenteeris Ragnar Huoponen MuusikaPlaneedile. “Sel suvel otsustasime, et teeme siis lõpuks koos loo. “Simply the Best” on alati meile mõlemale meeldinud ja lasime sõnademeistril Aapo Ilvesel sõnad kirjutada. Kerlil muusikalist tausta jagub, aga see on nüüd esimene avaldatud lugu.”

1 vastus

  1. Malle ütleb:

    Tublid, vahva lugu

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: