📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | LIIDRIKS HÄÄLETATI MERIT MÄNNISTE SINGEL “ÕHULOSSIMEES”

KuvatĂ”mmis: Merit MĂ€nniste 2019. aastal Kanal 2 saates “Õhtu!”

Kolm nĂ€dalat MuusikaPlaneedi TOP 10 tabelit juhtinud MERI singel “Get Going” on tipust neljandaks prantsatanud. Õnne vĂ”ib seekord soovida Merit MĂ€nnistele, kelle “Õhulossimees” oma teisel nĂ€dalal esikohale hÀÀletati!

Eelmisel nĂ€dalal hĂ”bemedalilt startinud “Õhulossimees” kogus 21,67% hÀÀltest. Tegu on ameeriklase Don McLeani 1970. aasta laulu “Castles in the Air” eestikeelse versiooniga. Merit MĂ€nniste rÀÀkis hiljuti raadiole Elmar antud intervjuus, et ta sattus kuulama ansambli Celtic Thunder kontserti, kus seda lugu esitati. Pala eestikeelsed sĂ”nad kirjutas Anneliis KĂ”iv, kitarridel musitseerivad Meriti isa Kaupo ja vend MĂ€rten.

Meie vĂ€rske tabeli teisele positsioonile maandus legendaarse lauljanna Anne Veski repertuaari kuuluv lugu “NĂŒĂŒd”, millel kirjas 18 nĂ€dalat, viisi autoriks Ain Tammesson ja sĂ”nad kirjutas Kairi Kroon.

Anne Veski leiame ka kolmandalt platsilt. Nimelt asub pronksikohal juba 47 (!) nĂ€dalat paremate seas tiirlev hitt “ImevÀÀrne aeg”, autoriteks Armin Velgre ja Leelo Tungal. “Eks see ole tehtud selleks, et enda meeleolu ĂŒleval hoida. Kui ma esinemas kĂ€in, siis ikka öeldakse, et minu lauludega saab hea tuju. SeetĂ”ttu tekkis mĂ”te ka selline laul kirjutada. Hea tujuga peab kĂ€ima iga pĂ€ev,” rÀÀkis Veski eelmisel sĂŒgisel raadiole Elmar.

Nagu mainitud, siis MERI singel “Get Going” maandus kohale number neli ning viiendalt tabelirealt vaatab meile vastu uus tulija – lugu “On My Way”, mida esitavad Andres KĂ”pper ehk NOËP ja Suurbritannia laulja ja laulukirjutaja CHINCHILLA.


MuusikaPlaneedi TOP 10 #275 (3. november):

1 (2) [2] Merit MĂ€nniste “Õhulossimees” (21.67%)
2 (3) [18] Anne Veski “NĂŒĂŒd” (18.23%)
3 (4) [47] Anne Veski “ImevÀÀrne aeg” (15.52%)
4 (1) [5] MERI “Get Going” (11.33%)
5 UUS [1] NOËP x CHINCHILLA “On My Way” (10.10%)

6 (5) [4] Carlos Ukareda “Coming Home” (8.13%)
7 UUS [1] Ariadne “Running Without You” (6.16%)
8 UUS [1] Number Ö “13” (3.94%)
9 UUS [1] Differ “Hullumeelne loom” (2.71%)
10 UUS [1] Cityflash “On the Floor” (2.22%)

HÀÀli: 406 (aitÀh!)

Reeglite kohaselt pÀÀsevad edasi vaid esiviisikusse hÀÀletatud laulud. Neid asuvad nĂŒĂŒd rĂŒndama viis uustulnukat:

∙ Eleryn Tiit “Ma enam sind ei tea”
∙ Ithaka Maria “Nii nagu meri ja tuul”
∙ Kerli T. & Ragnar “Paremat ei olla saa”
∙ Mick Pedaja “Golden Hour”
∙ PĂșr MĂșdd “On My Mind”

VĂ€rske gallup ootab hÀÀli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja lĂ€heb lukku pĂŒhapĂ€eval, 8. novembril kell 23.59. Tuld! đŸ”„

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.