TÄNA TOIMUB FIRMABÄND 2020 FINAAL!

Eesti Töötukassa ansambel Hitikassa

Eesti Töötukassa ansambel Hitikassa

Kas parim laulja on sekretär või insener? Kas trummitoolil tukub või toksib juhatuse esimees või hoopiski praktikant? Kõik see ei oma mitte mingit tähtsust, sest Firmabändi laval on kõik ühtviisi võrdsed, tippklassi meelelahutajad ning korporatiivhierarhia jäävad kontsertsaali sisenedes ukse taha uut tööpäeva ootama.

Pärast paari aastast pausi, näeme tänavu ennistatud konkursil, pärast kahte kirglikku poolfinaali, suurel finaalkontserdil parimatest parimaid firmabände.

Lavale astuvad Stokker, Nordecon, Inchcape Motors, Milrem Robotics ja Eesti Töötukassa – korralik läbilõige väga erinevatest Eesti ettevõtetest.

“Bändide tase tõuseb aastast aastasse. Vahel naudin mõnda etteastet nii, nagu oleksin “päris” kontserdil, mitte töö kõrvalt toimetavate hobimuusikute festivalil,” nendib festivali peakorraldaja Lea Adrikon-Pruul.

“Väga põnev on jälgida artistide lavatagust sekeldamist ja närveerimist enne esinemist ning järgmisel hetkel totaalset ümberkehastumist ja säramist laval,” väljendab oma emotsioone värske žüriiliige Laura Prits.

“Miks peaks tulema Firmabändi konkurssi vaatama? Sellepärast, et koos tegemise ja kogemise rõõm on see, mis aitab rutiinist väljuda ning toetab vaimset tasakaalu. Tasub isiklikult veenduda selles, et kunagi pole hilja muusika tegemisega alustada või vastupidi, kunagi laste muusikakoolis õpitut kolleegidega koos meelde tuletada!” võtab Firmabändi olemuse kokku võistluse võõrustaja Danel Pandre Kinomajast.

Firmabändi lavalaudadelt on läbi käinud üle 50 bändi ning käesolev konkurss on toonud sellele suurele numbrile väga väärika täienduse.

Tänavune Firmabändi finaal leiab aset 29. oktoobril Kinomaja ruumides, aadressil Uus tn 3.

1 vastus

  1. Tiit Nurmsalu ütleb:

    Aga Hiieko!?

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: