RÄPINA JACKI UUS LUGU KUTSUB ÜLES VÄÄRTUSTAMA OMA SÕPRU NING TERVIST

Uus, maavillase maailmavaatega, kodumaine rockbänd Räpina Jack on üllitanud muusikavideo laulule nimega “Hei sõbramees”. Teos sai spetsiaalselt loodud tunnuslauluks kampaaniale “Pikema sõpruse päev”, mille eesmärgiks on kutsuda kõiki Maarjamaa mehi üles oma tervise eest hoolt kandma.

Ettevõtjate Rain Vääna, Taivo Puuoru ning nende sõpruskonna algatatud “Pikema sõpruse päeva” eesmärk on panna mehed iseendast rohkem hoolima ning oma tervist regulaarselt kontrollima. Nii saab elada rohkem aastaid tervena, olla sõber veel pikkadeks aastateks või vanaisa, kes näeb ka oma lapselapsi. Mida varem alustada iga-aastast tervisekontrolli, seda tervema, tugevama ja pikema elu elad. Eelmisel aastal käis “Pikema sõpruse päeva” algatusel vereproovi andmas 5000 meest, 2020 on eesmärk 10 000 meest!

“Hei sõbramees” on sarnaselt bändi omanimelisele debüütloole positiivne, teravas hiphop kastmes rock’n’roll pala, millele lisab veidi mahedust mõnus kantrivaib. KillBaba vürtsikas tekst ja Hashi raju kitarrisound – just see on ehe Räpina Jacki vägi! Ägedad skrätšid lisas laulule külalisstaar, Eesti reggae ja hiphop maailmas tuntud DJ Shromik (Bashment Kingzsound).

Aga kes on Räpina Jack ja keda ta endast kujutab? Sellele küsimusele vastab pundi tekstivõlur, menubändist Bombillaz tuntud Kill Kaare: “Räpina Jack on tõsine, tänapäeva kangelane metsikust idast ehk siis Kagu-Eesti, Peipsiveere metsade ja põldude vahelt, kes veidi urbaniseerununa ja palju rännanuna, pole oma juuri kunagi päriselt kaotanud”. “Seda tegelast võiks tänapäeval nimetada kui masalakauboi,” lisab bändi kitarrist Hain “Hash” Hoppe. “Ja täpselt sellise seikleja ja elukunstniku tähelepanekute ning suu läbi, me ennast selles bändis ka teostame.” “Igaljuhul on Räpina Jacki puhul tegemist puhtakujulise ja vaimuka tänapäeva rock’n’rolliga, mis liidab endas nii kantri, folgi kui ka hiphopi mustreid.”

Emotsionaalse ja särtsaka video on valmistanud Rain Nirgi. Räpina Jack tänab kõiki videos osalenud sõpru ning soovib nii neile, kui ka teistele kodumaa poegadele tugevat tervist!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.