ALTERNATIIV-POP BÄND GRAM-OF-FUN ANDIS VÄLJA MELANHOOLSE SINGLI JA ESITLEB SEDA 24. OKTOOBRIL VON KRAHLIS

Foto: Marleen Muhuste

Alternatiiv-pop kollektiivilt Gram-Of-Fun ilmus eelmisel nädalal singel pealkirjaga “Melancholy”. Bänd esitleb singlit 24. oktoobril Von Krahlis. Lugu on striimitav kõikidel voogedastusplatvormidel ning piiratud kogus pileteid esitluskontserdile on saadaval Ticketeris.

“Kuna olen ise suuresti melanhoolik, siis melanhoolia tundub minu jaoks pigem kodusena,” räägib loo sõnade autor Kostja Tsõbulevski, kes antud palas ka oma vokaalil kõlada laseb. “Ikka ja jälle jõuan ringiga või kukun ootamatult temasse tagasi. Ta on täis nostalgiat, rõõmu, valu, hämmastust, vaimustust ning otsib selgitust tõesele. Tänu melanhooliale sünnib siiras ning aus looming, sageli üsna ootamatult ja justkui iseenesest.”

Bändi kitarrist Raul Ojamaa nõustub: “Melanhooliat on tundnud igaüks, kes millestki või kellestki ilma jäänud või lihtsalt puudust tundnud. Sellest samast defitsiidist hakkab arenema ka loovus. Sellepärast ongi meil arusaam kunstnikest kui maailmavalutajatatest.”

“Melancholy” produtsendiks on Martin “Muudu” Kuut, kes kommenteerib singli sünniprotsessi: “See oli minu jaoks lugu, mis esimesest demost alates aeglustas hulluse karusselli, mis mu peas suurema osa ajast käib. See kõlas mulle rahustavalt ja andestavalt. Kui ma nägin kui hästi Kostja ja Rauli loomingulised panused seda lugu edasi viisid ja haakusid minu nägemusega, tundsin, et see on huvitav ja eriline hetk Gram-Of-Funi jaoks. Kõik läks väga sujuvalt.”

Gram-Of-Fun, eesotsas lauljatar Kristel Aaslaiuga, on kuueliikmeline kollektiiv, kes armastab enda loomingus eksperimenteerida ja erinevate artistidega koostööd teha. Bändi singel “Reservation” oli 2019. aasta üks enimmängitud lugusid Raadio 2-s, sel suvel koostöös kitarrist Frediga (Frederik Küüts) ilmunud lugu “LA” vallutas kohalike edetabelite tippe ning oli samuti üks suvistest enim kõlanud hittidest Raadio 2 eetris. Bänd on esinenud paljudel kohalikel ja rahvusvahelistel festivalidel ning andnud mitu edukat soolokontserti. Kollektiivi kuuluvad Kristel Aaslaid, Jaan Jaago, Martin “Muudu” Kuut, Kostja Tsõbulevski, Raul Ojamaa ja Dr.PhilGood.

“Melancholy” esitluspidu toimub 24. oktoobril Von Krahlis. Piiratud kogus pileteid on müügil Ticketeris.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.