📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | LAULJATAR MERI VÕITLES VÄLJA OMA ESIMESE ESIKOHA

Kuvatõmmis MERI videost “Get Going”

Kuna eelmisel nädalal oli MuusikaPlaneedis pisike puhkepaus, siis 5. oktoobril me MP TOP 10 edetabelit ei avaldanud. Järjekorras 272. pingerea tulemused teeme teatavaks nüüd ja õnne võib soovida uuele artistile nimega MERI, kelle esitatud “Get Going” kogus oma teisel tabelinädalal 21,52% häältest ja maandus selle tulemusega esikohale! 

Artistinime MERI taha peitub 25-aastane Rakverest pärit Meriliis Sakk, kes on ametilt hoopis meigikunstnik. Tema esitatud laul “Get Going” peegeldab momente elust enesest, kus igal mündil on alati kaks külge. Meil kõigil on elus keerulisi ja väljapääsmatuid olukordi, kuid nagu öeldakse – tunneli lõpus paistab valgus. “Lugu sai alguse sellest, kui ma olin ühel hetkel omadega kuskil väga tumedas kohas. Mida aeg edasi, seda rohkem ma paranesin ja hakkasin asju nägema positiivsemalt. Sealt tuligi selle laulu inspiratsioon. Alati asjad lahenevad ja leiavad lahenduse,” lausus Meriliis.

MERI järel napsas teise ja kolmanda koha popdiiva Anne Veski, lauludega “Nüüd” (17,85%) ja tabeli veteran “Imeväärne aeg” (14,70%). Muide, Tallinnas asuvas Maarjamäe lossis on endiselt avatud näitus “Anne Veski. Tähelend”, kus näeb Veski karjääri algusaegade esinemiskostüüme. Nii et kes pole veel näitust külastanud, miks mitte seda teha! 

Kõrgeima uue tulijana platseerus neljandaks superstaarisaatest tuntud Carlos Ukareda igatsusest ja koju jõudmisest rääkiv debüütsingel “Coming Home” ning viies positsioon kuulub jätkuvalt Liis Lemsalu esitatud loole “Halb või hea”.


MuusikaPlaneedi TOP 10 #272 (12. oktoober):

1 (2) [2] MERI “Get Going” (21.52%)
2 (1) [15] Anne Veski “Nüüd” (17.85%)
3 (3) [44] Anne Veski “Imeväärne aeg” (14.70%)
4 UUS [1] Carlos Ukareda “Coming Home” (11.55%)
5 (5) [5] Liis Lemsalu “Halb või hea” (9.19%)

6 UUS [1] Horror Dance Squad “Burn This Place Down” (6.82%)
7 UUS [1] Sten-Olle “Nohu” (5.77%)
8 (4) [6] 5MIINUST x Hendrik Sal-Saller “loodus ja hobused” (5.51%)
9 UUS [1] AG “Päevad” (4.46%)
10 UUS [1] Rita Liiver “Leides sind” (2.62%)

Hääli: 381 (aitäh!)

Reeglite kohaselt pääsevad edasi vaid esiviisikusse hääletatud laulud. Neid asuvad nüüd ründama viis uustulnukat:

pitsa (reket, kohver, boipepperoni) “eos”
KiROT “Ohei”
Mari Pokinen “Kallis”
Merilin Mälk “Tõuseb tuul”
Öed “Ja ma luban sulle”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 18. oktoobril kell 23.59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.