ÖED ÜLLATAB KUULAJAID UUE SÄRTSAKA SINGLIGA “JA MA LUBAN SULLE”

Armastatud ansambel ÖED andis täna, 8. oktoobril välja uue särtsaka singli “Ja ma luban sulle”. “Looga hakkasime tööle tegelikult juba aasta algul ning lõpliku kuju saavutas ta nüüd sügise hakul, ikka Berdi [prdutsendi Bert Prikenfeldi – toim] keldris nagu meie teisedki lood,” täpsustab Kristel Aaslaid.

“Ja ma luban sulle” räägib loo pisut sellisest “stalkermode” stiilis armastusest. “Teate küll, kui üks pool on nii sees, aga teine pool isegi ei tea, et oled temasse armunud. See on tihtipeale näiteks iga suhte algusfaasis, et üks pool ei julge sammu teha ja teine pool ei teagi, et midagi üldse toimuks. Aga see kõik toimub justkui mullikile sees, ehk siis unistustes,” kirjeldab Tuuli Rand laulu olemust.

Kristel lisab omalt poolt: “Jah, täpselt, ning lisaks juhtub mõnikord nii, et meie teele satuvad inimesed, kellega on megahea side… Ja sa tead ja nad ka teavad, et on teema. Aga lihtsalt ajastus on vale. Ja see ongi selline lubaduse lugu, et ehk kunagi meie rajad ühinevad aga mitte veel, siis kui aeg on meie jaoks õige.”


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.