“VANAMEHE FILMI” MUUSIKAT SAAB NÜÜD SPOTIFY KESKKONNAS KUULATA

Kodumaise animafilmi “Vanamehe film” esilinastusest möödus 27. septembril aasta ning sel puhul on nüüd filmis kõlavat muusikat võimalik ka Spotifys kuulata. Teiste seas andsid linateose muusika jaoks omapoolse panuse Terminaator, nublu, Lauri Kadalipp ja Sten-Olle.

“Vanamehe film” esilinastus Eestis 2019. aasta sügisel ja kogus kinodes 86 586 vaatajat. Filmi seiklus läheb lahti, kui lapselapsed lähevad suveks maale Vanamehele külla. Idüllilisest suvepuhkusest vanaisa juures on asi aga kaugel, sest Vanamees ruunab karmi maa tööga nii lapsi, kui ka oma lüpsilehma. Jõmpsikad ei mõista maaelu kombeid ja põhjustavad hinnatud lehma põgenemise. Nüüd on Vanamehel ja lastel aega 24 tundi, et leida lehm üles enne, kui lüpsmata udar plahvatab ja piimatuumakatastroofi põhjustab.

Kuula filmi muusikat:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.