KUULA | VAIDO NEIGAUSE ABIKAASA, ARTIST JONDÉ AVALDAS DEBÜÜTALBUMI “TRIAL”

Hiljuti elulooraamatu “Mees metsast” välja andnud laulja Vaido Neigause abikaasa, kelle artistinimeks on Jondé, avaldas 25. septembril debüütalbumi “Trial”. 

Jondé ütles MuusikaPlaneedile järgmist: “Läbi muusika saan rääkida oma loo kuidas ma näen maailma enda ümber ja kuidas ma olen kogenud seda elu. Muusikas on lihtne välja tuua erinevaid emotsioone mida vahel on raske kellelegile öelda või näidata. Raske töö on tehtud ja soovin, et inimesed võtavad selle aja, et istuda hetkeks ja lihtsalt kuulata mu albumit.”

“Läks 4 aastat, et see album “Trial” valmis saada ning ma ütlen, et see tuli suurepärane,” kommenteeris omalt poolt Vaido. “Mulle väga meeldib see, sest Jondé on kirjutanud mõtlemapanevad sõnad ning viisid on meeldejäävad. Ma omalt poolt aitasin niipalju, et laulsin lugudele taustavokaale ja koos sai veel mõned viisijupid paika panna. Selle kallal oli tore nokitseda ja teeksin seda kindlasti veel, sest see oli hea vaheldus. Jondé on selle aja jooksul mil me seda albumit tegime kõvasti kasvanud ja olen ta üle uhke. Albumil on kokku 16 lugu ja usun, et kõigile on seal midagi kuulamiseks.”

Kuula albumit “Trial” Spotifyst:


Videosingel “Can’t Follow”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.