SUPERSTAARISAATEST TUNTUD CARLOS UKAREDA ANDIS VÄLJA KANTRIHÕNGULISE SINGLI

Kuvatõmmis Carlo Ukareda videost “Coming Home”

Kitarrist, laulja ning laulukirjutaja Carlos Ukareda, keda Eesti publik tunneb viimasest “Eesti otsib superstaari” saatest, esitleb oma esiksinglit “Coming Home”.

“Paar aastat tagasi autoga koju sõites sattusin raadiost kuulama üht head kantrilugu – kogu see meeleolu jäi mind kummitama ja lõi tunde, et tahan ka midagi sellist kirjutada ja laulda. Jõudsin koju, vaim oli peal ning lugu sai üsna kiiresti valmis,” tutvustab Ukareda pala sünnilugu. “Produtseerimisega läks rohkem aega. Looga on tegelenud inimesed siin ja seal pool Atlandi ookeani ja tulemus on minu meelest seda ootamist väärt. Olen väga õnnelik, et lõpuks saan oma esimese singli välja lasta ja tänan siinkohal kõiki, kes mulle Hooandjas toeks olid.”

Laul räägib Carlose sõnul igatsusest ja koju jõudmisest armsama juurde. “Igatsus on ilus asi, vahel isegi ilusam kui kohtumine ise. Igatsus inspireerib.”

Singel valmis rahvusvahelises koostöös: trummidel mängib USA rokkbändi Rival Sons liige Mike Miley, elektrikitarri partiid mängis sisse Ameerika kantripealinnas Nashville’is edukat karjääri tegev Eesti muusik Laur Joamets. Loo produtsent on Harmo Kallaste, kelle poolt on ka mängitud-lauldud bassipartii, digitaalsed instrumendid ja taustavokaal. Akustilist kitarri mängis Ukareda ise.

Singli ametlik esitlus leiab aset 25. septembril Kinomajas, kus Carlos Ukareda astub üles koos bändiga. Uksed avatakse kl 19, esitluskontsert algab kl 20. Lisainfot leiab Facebookist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.