ESTONI KOHVER, REKET & BOIPEPPERONI TEGID UUE POISTEBÄNDI PITSA JA AVALOOKS ON “EOS”

Uus poistebänd Pitsa andis välja oma esimese singli “EOS”.

Uue ansambli Pitsa moodustavad Estoni Kohver (5MIINUST), reket ja boipepperoni. Esiksingel “EOS” on laul ärapanemisest.

Mis-miks Pitsa? Gurmaan Estoni Kohver andis läbi une kommentaari: “Pitsa ehk pizza on ahjus küpsev ümmargune lahtine pirukas, mis kaetakse tomatipasta, juustu ja muude kattematerjalisega. Pitsa sünnikohaks loetakse Napolit, kuigi sarnast toitu valmistati juba Vana-Kreekas. Tänapäeval on pitsa populaarne toit mitmel pool maailmas.”

Uue koosluse esiksingli video vändati Mustlas ja režisöör Mart Varese arvates on see üks ägedamaid videosid, mis ta kunagi üldse teinud on: “Tore on töötada artistidega, kes on nii hands on ja suudavad nii ägedaid ideid ise genereerida.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.