📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | SELLE NÄDALA KUUMAKS TEEMAKS ON HOBUSED: LIIS LEMSALU HOBUSTEGA MUUSIKAVIDEO “HALB VÕI HEA” ON #1 JA 5MIINUSE + HENDRIK SAL-SALLERI LUGU “LOODUS JA HOBUSED” #2! 🙃🐴

Liis Lemsalu singel “Halb või hea” (foto: Martin Dremljuga)

Kahel nädalal järjest MuusikaPlaneedi TOP 10-ne neljandal astmel varitsenud Liis Lemsalu singel “Halb või hea” tegi seekord otsustava hüppe ülespoole ning maandus pingerea kõige magusamal kohal. Palju õnne! 🥇

Provokatiivse pealkirjaga laul “Halb või hea” räägib sellest, kuidas me ei saa kunagi olla kindlad, kas mingi situatsioon on ainult halb või hea. “Elul on komme anda vastuseid kerge viivitusega ja asjad ei ole alati vaid must-valged,” kommenteeris Liis Lemsalu loo ilmudes. “Halb või hea” valmis koos Amsterdami produtsendi ja laulukirjutaja Clifford Goiloga ning YouTube’is on laulu muusikavideot vaadatud üle 140 000 korra. Muide, lisaks MuusikaPlaneedi TOP 10-nele on pala hetkel esindatud ka raadiotes Elmar ja Kadi (mõlemas #4) ja Kanal 2 saate “Reporter” musatabelis Eesti TOP 10 (#5). 

MP TOP 10 teiselt platsilt leiame möödunud nädalavahetusel Telliskivi Kvartalis vägeva kontserdi andnud räpigrupeeringu 5MIINUST. Nende värskeim singel “loodus ja hobused” valmis koostöös Smilersi ninamehe Hendrik Sal-Salleriga ja see kogus siin seekord 17,16% häältest.

Oma 13. nädalal taandus hõbemedalilt kolmandaks alati särava Anne Veski esitatud “Nüüd”, mille kirjutasid Veski pikaaegsed koostööpartnerid Ain Tammesson ja Kairi Kroon. See pole aga Anne poolt kõik, sest üks tema lugu figureerib tabelis veel – juba 42. korda (!) paremate sekka hääletatud laul “Imeväärne aeg” asub viiendal kohal. 

Kahe Anne Veski loo vahele pressis end uue tulijana neljandaks Tanja singel “Hurricane”, mis sündis koostöös Timo Vendtiga ning räägib sellest, et vahepeal on vaja kasvõi korraks oma probleemid ja mured ära unustada, tantsida kogu hingest ja pidutseda nagu orkaan!


MuusikaPlaneedi TOP 10 #270 (21. september):

1 (4) [3] Liis Lemsalu “Halb või hea” (21.60%)
2 (5) [4] 5MIINUST x Hendrik Sal-Saller “loodus ja hobused” (17.16%)
3 (2) [13] Anne Veski “Nüüd” (14.79%)
4 UUS [1] Tanja “Hurricane” (13.31%)
5 (3) [42] Anne Veski “Imeväärne aeg” (12.72%)

6 UUS [1] Johanna Randmann “Täna” (8.88%)
7 UUS [1] Egert Milder “Your Green Is Better” (5.33%)
8 (1) [2] Grete Paia & pluuto “Johnny Bravo” (4.14%)
9 UUS [1] Maarja Kivi “Victorious” (1.48%)
10 UUS [1] KHELYN “Find a Way” (0.59%)

Hääli: 338 (aitäh!)

Nagu reeglid ette näevad, pääsevad edasi vaid esiviisikusse hääletatud laulud. Neid asuvad nüüd ründama viis uustulnukat:

∙ Elina Nechayeva “Lind”
∙ Fööniks “Kivikuningas”
∙ Janne Saar “Ideaalne stsenaarium”
∙ Maian “Papi”
∙ MERI “Get Going”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 27. septembril kell 23.59. Tuld! 🔥

2 kommentaari

  1. Tiiu Sakk ütleb:

    Väga meeldis Meri lugu ” Get Going”

  2. Tiiu Sakk ütleb:

    Mulle meeldis väga laulja hääl ja video- arvan, et temalt saame veel tulevikuski kaunist muusikat kuulda!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: