RAHEL AVALDAS MUUSIKAVIDEO LOOLE “GOOD GRACIOUS”

Laulja ja laulukirjutaja Rahel Ollisaar, artistinimega Rahel, avaldas 20. septembril muusikavideo debĂŒĂŒtsinglile “Good Gracious”. Suvest, sĂ”prusest ja kuumadest kĂ”hulihastest pakatava muusikavideo reĆŸissöör on Jaan Sinka ning produtsent Rahel ise.

Raheli sĂ”nul on vĂ€rskes muusikavideos palju viiteid lapsepĂ”lvele. “See on ood lapsemeelsusele ja siirusele, kus puuduvad kompleksid ja eelarvamused. Igale olukorrale saab lĂ€heneda loovalt, lĂ€bi mĂ€ngu ja kartmata eksida. Seda saab kanda ka inimsuhtete konteksti,” rÀÀgib lauljatar. “Videos joonistubki lahti vĂ€ike maailm, kus elatakse turvatundes, vaba ja Ă”nnelikuna.”

Muusikavideo TIKS Rekords alt ilmunud singilile “Good Gracious” filmiti ĂŒles augusti alguses Viinistul, KiigemĂ€e talus. KĂŒmnepealine video- ja nĂ€itlejate tiim tĂ”i kokku Raheli sĂ”brad ja loovisikud, kellega muusik varem koostööd on teinud ning keda kokku tahtis tuua. Filmimise nĂ€dalavahetus kujunes Raheli sĂ”nul toredaks töö- ja puhkelaagriks, kus pĂ€evad sisustati vĂ”tetega ning Ă”htul pesti koos hambaid ja mindi ĂŒhes toas ritta seatud madratsitel magama.

Mis saaks mĂ”nusatel suvepĂ€evadel valesti minna? “Ootamatu ĂŒllatus oli see, et kĂ”ik eesti sÀÀsed elavad tegelikult Viinistul vĂ”i vĂ€hemalt 9. augusti Ă”htul 2020 oli suurem osa neist end just KiigemĂ€el sisse seadnud. Video viimaste kaadrite filmimine kujunes juba peaaegu talumatuks, sest kĂ”ik tĂ”rjevahendid olid otsa saanud ja ĂŒhe koha peal paigal seista oli sisuliselt vĂ”imatu. Paljudest kaadritest said massistseenid,” naerab Rahel, kelle sĂ”nul ootamatuid kĂŒlalisi ka muusikavideos mĂ€rgata vĂ”ib.

Muusikavideo produtsent on Jaan Sinka, operaator Kristjan Taal. Stsenograafia ja stilistika eest vastutas Kertu Kivisik ning meigi ja soenguga aitas Mari-Ly Kapp.

“Olen tĂ€nulik kogu vĂ”ttetiimile. Tegemist on inimestega, kes mĂ”tlevad ja tunnetavad minuga sarnaselt. Ja aitĂ€h mu armsale vanaemale, kes ĂŒhes vĂ€rskelt kĂŒpsetatud pirukatega vĂ”tteplatsile ĂŒllatusvisiidi tegi,” sĂ”nab Rahel tĂ€nulikult.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.