RAHEL AVALDAS MUUSIKAVIDEO LOOLE “GOOD GRACIOUS”

Laulja ja laulukirjutaja Rahel Ollisaar, artistinimega Rahel, avaldas 20. septembril muusikavideo debüütsinglile “Good Gracious”. Suvest, sõprusest ja kuumadest kõhulihastest pakatava muusikavideo režissöör on Jaan Sinka ning produtsent Rahel ise.

Raheli sõnul on värskes muusikavideos palju viiteid lapsepõlvele. “See on ood lapsemeelsusele ja siirusele, kus puuduvad kompleksid ja eelarvamused. Igale olukorrale saab läheneda loovalt, läbi mängu ja kartmata eksida. Seda saab kanda ka inimsuhtete konteksti,” räägib lauljatar. “Videos joonistubki lahti väike maailm, kus elatakse turvatundes, vaba ja õnnelikuna.”

Muusikavideo TIKS Rekords alt ilmunud singilile “Good Gracious” filmiti üles augusti alguses Viinistul, Kiigemäe talus. Kümnepealine video- ja näitlejate tiim tõi kokku Raheli sõbrad ja loovisikud, kellega muusik varem koostööd on teinud ning keda kokku tahtis tuua. Filmimise nädalavahetus kujunes Raheli sõnul toredaks töö- ja puhkelaagriks, kus päevad sisustati võtetega ning õhtul pesti koos hambaid ja mindi ühes toas ritta seatud madratsitel magama.

Mis saaks mõnusatel suvepäevadel valesti minna? “Ootamatu üllatus oli see, et kõik eesti sääsed elavad tegelikult Viinistul või vähemalt 9. augusti õhtul 2020 oli suurem osa neist end just Kiigemäel sisse seadnud. Video viimaste kaadrite filmimine kujunes juba peaaegu talumatuks, sest kõik tõrjevahendid olid otsa saanud ja ühe koha peal paigal seista oli sisuliselt võimatu. Paljudest kaadritest said massistseenid,” naerab Rahel, kelle sõnul ootamatuid külalisi ka muusikavideos märgata võib.

Muusikavideo produtsent on Jaan Sinka, operaator Kristjan Taal. Stsenograafia ja stilistika eest vastutas Kertu Kivisik ning meigi ja soenguga aitas Mari-Ly Kapp.

“Olen tänulik kogu võttetiimile. Tegemist on inimestega, kes mõtlevad ja tunnetavad minuga sarnaselt. Ja aitäh mu armsale vanaemale, kes ühes värskelt küpsetatud pirukatega võtteplatsile üllatusvisiidi tegi,” sõnab Rahel tänulikult.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.