UUS ARTIST MERI AVALDAS VIDEOSINGLI “GET GOING”

Uus artist MERI, kodanikunimega Meriliis Sakk avaldas laulu pealkirjaga “Get Going”, mis peegeldab momente elust enesest, kus igal mündil on alati kaks külge. Meil kõigil on elus keerulisi ja väljapääsmatuid olukordi, kuid nagu öeldakse – tunneli lõpus paistab valgus.

Videosingli tegijad kommenteerisid, et sellist motiveerivat ja inspiratsiooni täis videoprojekti oli äärmiselt põnev katsumus teha. Nad avastasid Eestis väga palju erilisi paiku, näiteks Laitse lossi varemed on üks sünge, aga fantaasiat rikastav kant. Muide, filmimise käigus tekkis võtteplatsile kamp lapsi, kes arvasid, et tegu on Getter Jaani uue videoga. Nad hõikasid salvestamise ajal meeleheitlikult: “Getter, Getter! Sa laulad nii hästi!”.

Kuidas lugu ikkagi alguse sai? Meriliis proovis alguses panna kokku bändi, kellega edaspidi tegutsema hakata. Kuna bändist midagi suurt ei saanud ja neiu tahtis hinges siiski oma esimese videosingliga maha saada, võtsid projekti enda kätte Martin Kivi ja Allan Triik (Mystika Productions). Laulu “Get Going” video mõte oli taotleda atmosfääri, mis poeb sügavale hinge ja jääb kummitama. “Võiksime öelda, et saime hakkama, lugu meenutab justkui mõne süngema filmi soundtracki,” räägib Martin. “Meriliisist endast õhkub ka midagi väga müstilist ja kummalist, mis paneb kohe teda kuulama.”

Laulja annab omapoolse kommentaari video valmimisest:
“Mul on hea meel, et lõpuks on valminud minu esimene muusikavideo. Olen seda kaua oodanud. Lugu ise sai alguse sellest, kui ma olin ühel hetkel omadega kuskil väga tumedas kohas. Mida aeg edasi, seda rohkem ma paranesin ja hakkasin asju nägema positiivsemalt. Sealt tuligi selle laulu inspiratsioon. Alati asjad lahenevad ja leiavad lahenduse. Video alguses olengi lagunenud, katkises majas. Mille filmisime üles Laitses. See tõlgendab seda pimedust, kurbust mis too hetk oli. Kuna ma ise olen väga suur looduse armastaja, siis mõtlesingi siduda seda videot loodusega. Loodus on alati mõjunud rahustavalt ja hea koht kuhu põgeneda ümbritsevast mürast. Ehk siis tõlgendab liikumist paremasse kohta. Eesti loodus on vapustavalt ilus. Seega otsustasime filmida Kakerdaja rabas samuti mõned võtted. Mida edasi video läheb, seda helgemaks ümbritsev muutub. Lõpuks lõppeb lugu mere ääres päikeseloojanguga, mida ma alati imetlenud olen.
Mäletan, et tookord kui rannas filmisime, siis oli väga külm ja tuuline. Üritasin seda mitte välja näidata, kuna ilu/kunst nõuab ohvreid. Aga väga tore kogemus oli ja mul on super hea meel, et mul nii ägedad inimesed abiks olid selle laulu ja video tegemisel.”

MERI edasine plaan on kindlasti teha uut muusikat ning meloodia, hingelisuse ja otsekohesuse osas võetakse prioriteediks sama teekond.

1 vastus

  1. Anonüümne ütleb:

    Aitäh, MERI “Get Going” ilusa muusikalise teekonna eest!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: