“REPORTERI” TOP 10 | JAAGUP TUISU SINGEL “MIINUSPROJEKT” PÄÄSES OMA 6. TABELINÄDALAL VÕIDULE

Kuvatõmmis videost “miinusprojekt (Behind the Scenes)”

Aega läks, aga asja sai! Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” muusikatabelis Eesti TOP 10 on juba poolteist kuud konkurentidega mõõtu võtnud Jaagup Tuisu singel “miinusprojekt”. Kuuest nädalast lausa neljal maandus laul 3. kohal, kuid nüüd on see kätte võidelnud esimese positsiooni. 

“Sõna “miinusprojekt” jäi mulle kõrvu umbes aasta tagasi. Juba sel hetkel teadsin, et seda nime saab kandma minu järgmine eestikeelne singel. Ühel päeval hakkasin endale tavapärasel kombel biidiga mängima ning järsku tundsin selles ära rütmi mida olin otsinud. Loo sõnum on tegelikult see, et eksiga suhete soojendamine on pea alati vale samm, miinusprojekt,” kommenteeris Jaagup Tuisk videosingli ilmudes. 

Eesti TOP 10 teisele platsile parkis end populaarne mõminaräppar nublu, hitiga laiaks lüüa”, mis on sel aastal juba kolmas nublu singel. Kas varsti kuuleme uudiseid ka artisti debüütalbumi kohta? Loodetavasti ei pea enam kaua ootama!

Sellel nädalal avaldasime MuusikaPlaneedis Suvehitt 2020 küsitluse tulemused ning magusa võidu napsas ansambel SHANON, lauluga “Siia ma jään”, mille autorid on Taavi Immato ja Janek Harik. Seesama lugu asub Eesti TOP 10-s oma 11. tabelinädalal kõrgel kolmandal kohal.

Mis puutub uutesse tulijatesse, siis edasi pääseb vaid Grete Paia ja pluuto esitatud “Johnny Bravo”, millele kuulub avanädalal 7. plats. Kuna ansambel Kosmikud jäi looga “Valu” 8. ja Egert Milder singliga “Your Green Is Better” 10. kohale, siis nende jaoks jääb tabelitee paraku väga lühikeseks.   


Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (18. september):

1 (3) [6] Jaagup Tuisk “miinusprojekt”
2 (4) [7] nublu “laiaks lüüa”
3 (5) [11] SHANON “Siia ma jään”
4 (1) [4] 5MIINUST x Hendrik Sal-Saller “loodus ja hobused”
5 (6) [3] Liis Lemsalu “Halb või hea”
6 (2) [15] Uku Suviste “Müüdud ja pakitud” [Tabeli veteran]
7 UUS [1] Grete Paia feat. pluuto “Johnny Bravo”

8 UUS [1] Kosmikud “Valu”
9 (7) [7] Beatrice x Beebilõust “Tagi mind”
10 UUS [1] Egert Milder “Your Green Is Better”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord astuvad võistlustulle:

∙ Efektiiv “Tõsta üles käed”
∙ Maian “Papi”
∙ Tanja “Hurricane”

Järgmist pingerida saab aidata kokku panna siin.

Täpselt aasta tagasi oli edetabeli esinumbriks nublu & gameboy tetrise megahitt “für Oksana”, mille muusikavideo seilab YouTube’is 5 miljoni vaatamise poole. Kaks aastat tagasi juhtis Kanal 2 musatabelit Elina Borni & Jüri Pootsmanni “Jagatud saladus”, kolme aasta eest Põhja-Tallinna lugu “Olen valmis” ja 2016. aastal Getter Jaani, Grete Paia & Uku Suviste ühine singel “Teemant”. Meenutame täna 2016. a. tabelist Lenna esitatud lugu “Õnnega koos”, mille muusika autoriks on Robert Vaigla, sõnad kirjutas Lenna Kuurmaa ja mis asus toona uuena 7. kohal:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.