KUULA | RODERIC H & HANNA OJAMETSA UUS TANTSUTRÄKK “MAKE ME FEEL”

Roderic H & Hanna Ojamets

Eesti muusikaprodutsent Roderic H avalikustas 17. septembril oma uue singli “Make Me Feel”. Tegemist on trance muusika mõjutustega tantsulise poplooga. Loos teeb kaasa suurepärane ja andekas lauljatar Hanna Ojamets.

Laulu sõnum on lihtne. Tegelege sellega, mis teid õnnelikuks teeb ja mis paneb teid tundma nagu tantsiks vihmas. Ärge laske negatiivsetel kommentaaridel ennast rajalt kõrvale kallutada. Neid loobivad inimesed, kes on enesele teadmatagi kadedad. Kõik positiivne tagasiside korjake aga üles ja püüelge oma unistuste poole.

Laulu viisi ja sõnad on kirjutanud Roderic H. Samuti on ta loo produtseerinud, miksinud ja masterdanud ning muusikavideo monteerinud.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.