AIGAR VALS AVALDAS SÜNNIPÄEVAKS ALBUMI “IMPERAATOR”

Aigar Vals avaldas oma 27. sünnipäeva puhul teise sooloalbumi “Imperaator”.

“Olen seekordse albumiga teatud sügavusse kaevunud ja läinud edasi mööda seda rada, mille paari aasta eest sisse tallasin. See on teekond tundmatusse, mis saab selgemaks vaid siis, kui loon edasi, kuid võib-olla läheb asi veelgi segasemaks,” rääkis Aigar Müürilehele (16.09).

Infot albumi kohta:
Sõnad ja vokaal Aigar Vals
Produtseering Aigar Vals
Instrumendid on sisse mänginud Aigar Vals, välja arvatud Argo Vals kitarril lugudes “Treehouse Cult” ja “Cinematic”
Salvestanud Aigar Vals, välja arvatud trummid Martin Kikas (Ö Stuudio)
Miksinud ja masterdanud Martin Kikas Ö (Stuudio)
Fotograaf Maris Tomba, büst Jass Kaselaan
Disaininud Aigar Vals
Plaadil on kokku 13 lugu, pikkusega 32.18. Album ilmus Aigar Vals / Vastupandamatu alt digitaalsetel platvormidel ja CD-formaadis.

Laupäeval, 19. septembril algusega kell 22 toimub plaadiesitluskontsert voogedastusena otse Aigari maakodust Kullaaugu talust. Ühtlasi on käimas autori sünnipäevapidu. Laval aitab Aigaril albumit esitleda vend ja bändikaaslane Argo Vals kitarril. Sündmust saab jälgida aadressil https://aigar.guru ja Facebookis

Aigar Vals on mänginud trummarina eksperimentaalses popansamblis Badass Yuki, valmistades bändiga kaks albumit aastatel 2011 ja 2014, mis on ka ühtlasi olnud nomineeritud Eesti Muusikaauhindadel Aasta alternatiivalbumi tiitlile, ja post-punk grupis Junk Riot, tuuritades nendega läbi Venemaa Vladivostokini.
Kahe aasta eest ilmus Aigari debüütalbum “End Game” ning tänavu kevadel lõi ta kaasa Argo Valsi albumil “In Loving Memory Of” pala “Sisetunne” kaasautori ja stuudiotrummarina. Tänavu suvel lõpetas ta Eesti Kunstiakadeemia animatsiooniosakonna magistriõppe muusikavideoga “Treehouse Cult”.

Kuula albumit “Imperaator” Bandcampi lehelt:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.