KRICK AVALDAS UUE MUUSIKAVIDEO LOOLE “SELLENI”

Krick ja 5LOOPS Intsikurmu Festivalil (foto: Ivika Puust)

Saaremaalt Orissaarest pärit räppar Krick avaldas uue muusikavideo loole “Selleni”, mis pärineb sellel kuul ilmuvalt albumilt “Olustik”. Autori sõnul peegeldab laulu sisu tema väärtusi ja arutleb selle üle, mis väärib tänapäevases infoküllases maailmas tähelepanu. Lugu valmis koostöös biidimeister Andero Kuhhiga.

Muusikavideo filmiti erinevates Eesti paikades Kübassaare poolsaarest kuni Valgani. Kaameratöö ja montaažiga tegeles Kristo Laarmann, kes on Pärnu räpipundi EPT liige. Video animeeris ja värvid kruttis paika Otto Suits, kes teeb muusikat koosluses Manipulated Mindz.


Augustis avaldas Krick singli “Teelahkmel”, mille näol realiseerus pikaaegne soov teha koostööd räppar WST’iga. Träki produtseeris Kuressaarest pärit DJ ja produtsent Skidoo, kes on albumile “Olustik” panustanud 3 biidiga ja miksinud enamiku lauludest. Animeeritud video eest kandis hoolt Ivo Kosk, kes kuulub Tartu bändi 615 koosseisu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.