REKET KUTSUB TÄNA AUDIOVISUAALSELE KONTSERTÕHTULE “RETROSPEKTIIV 35”

Täna, 11. septembril toimub Tallinnas, Fotografiskas reketi soolokontsert “Retrospektiiv 35”, kus muusik teeb tagasivaate kahekümnele tegutsemisaastale lavalaudadel. Algselt kevadel toimuma pidanud kontsertõhtul tähistab reket tagantjärele ka enda 35. sünnipäeva ning pidupäevale kohaselt on õhtult oodata üllatusi.

“Tore on korraks paus võtta ja tagasi vaadata kogu oma ajaloo ja diskograafia peale ning võtta kokku oma sooloalbumid,” räägib reket, kodanikunimega Tom-Olaf Urb, kelle esimene ülesastumine mikrofoni taga jääb aastasse 2001. Muusik tunnistab, et kahekümnele aastale tagasi vaadates ei osanud ta toona unistada sellest, kuhu täna jõudnud on. “Lihtsalt meeldis muusikat teha ja laule kirjutada. Olen kuulajatele väga tänulik, et saan tänaseni teha seda, mida armastan.”

Algselt kevade hakul aset leidma pidanud kontsert toimub pea pool aastat hiljem ning muusiku sõnul andis see võimaluse otsida varasalvest üles laule ja biite, mida polnud aastaid kuulanud. “Kõige kaugem punkt tänasel kontserdil jääb kaheteistkümne aasta tagusesse aega ning lõviosa kava mahub viimase viie aasta sisse,” heidab reket eelolevalt õhtult saladuseloori. “Ma ütleks nii, et isegi viis aastat “vanad” laulud võivad mingis kontekstis iganenuna kõlada ning loodetavasti suudan õhtu jooksul taasluua nostalgilisi emotsioone.”

Reket on välja andnud välja viis sooloalbumit ja teinud koostööd paljude nimekate hiphop- ja popmuusikutega, teiste seas nublu, Genka, Liis Lemsalu, Tommyboy ja Avoid Dave’iga. Samuti on ta figureerinud korduvalt Eesti Muusikaauhindadel. Lisaks muusikale on kontserdikülastajatel võimalik näha visuaale, mis reketit läbi aegade saatnud on.

Kontsertõhtu “Retrospektiiv 35” toimub reedel, 11. septembril Tallinnas, Fotografiskas (Telliskivi 60a/8). Uksed avanevad kell 20 ning kontserdi algus on kell 21. Sündmus on vanusepiiranguta ning viimased kontserdipiletid alates hinnaga 25€ on saadaval Fienta piletikeskkonnas. Lisainfot leiab Facebookist.

Kontsert toimub vastavalt Vabariigi Valitsuse poolt seatud piirangutele. Korraldajad panevad südamele, et kui oled haige või tunned end kehvasti, siis palun püsi kodus.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.