KUULA | VIIVIKA AVALDAS SINGLI “KODUTEEL”

Viivika avalikustas 11. septembril singli nimega “Koduteel”, mis on pärit tema 16. oktoobril ilmuvalt autoriplaadilt.

“Koduteel” on mõnusa tundega positiivne tujulooja, mis annab edasi ühe hetke emotsiooni, pildid ja mõtted. Viivikal on oskus näha hetke ilu, seda nautida ja teistega jagada. “”Koduteel” on minu jaoks see aeg peale pikka tööpäeva, kui lülitad end välja ja lased mõtte lendu,” selgitas Viivika.

Laulus teevad kaasa Risto Iljas klaveril, Peedu Kass kontrabassil ja Oliver Rõõmus trummidel.

Viivika on unistaja hingega sihikindel tegutseja. Pärit Hiiumaalt, kus teda on lapsepõlvest saadik ümbritsenud muusika ja laulmine. Õppinud poplaulu ja arendanud ennast erinevate eraõpetajate käe all nagu Eve Pärnsalu. 2013. aastal lõi Viivika koos Risto Iljasega bändi Nivoo. 2017 ilmus Viivikal esimene singel “Püha”.

Viivika ja tema loominguga saab lähemalt tutvuda Facebookis ja Instagramis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.