REGINA AVALDAS POWER-BALLAADI “OLLA VAID ARMASTAJA SIIS”

Kuvatõmmis muusikavideost “Olla vaid armastaja siis”

Sooloartist REGINA avaldas uue eestikeelse power-ballaadi nimega “Olla vaid armastaja siis” koos kaunis Hiiumaa lossis filmitud muusikavideoga. “Lugu räägib igatsusest keerata aega tagasi ja olla hetkes, kus kõik oli hea ja ilus, hetkes kus ”olla armastaja ja olla hoidja”,” räägib Regina.

Regina Tambek on teada-tuntud WAF Laulukooli noorim pedagoog ning iseseisev laulja ja laulukirjutaja. ”Kõige rohkem naudin seda, et saan 24/7 tegeleda muusikaga, mis on alati olnud minu esimene kirg. Kirjutama hakkasin hoogsamalt, kui olin 17-aastane ja pole siiani suutnud lõpetada,” muheleb Regina. ”Armastan seda, et saan panna paberile oma tunded, igatsused ja mõtted ning neid väljendada ”muusika keeles”. On tõeline privileeg olla täisajaga muusik ja lauluõpetaja,” selgitab ta.

Regina on paljude andekate muusikutega, sh Ott Leplandiga koos Maikeni käe all pedagoogikat ja vokaaltehnikat õppinud laulja ning ühtlasi lõpetanud ka Kiili Kunstide Kooli muusikakooli lauluerialal.

Regina kirjutab ja produtseerib kõik oma lood ise. “Aeg-ajalt tunnen endal suurt raskust täita nii palju rolle korraga, olla laulukirjutaja, laulja, produtsent, manager jpm, kuid sageli tunnen siiski, et minusugusele loomingulisele ja vaheldust armastavale neiule selline elustiil sobibki, lihtsalt aega võtab rohkem, kui kõike ise teha,” naerab neiu.

Regina teab, et paljud tema lood ei ole hoogsad raadiotes kõlavad tantsuhitid, kuid artisti sõnul on tõsisemal lool sageli suurem jõud pugeda inimese hinge ligi, kõnetada ja lohutada.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.