CULPAS & STUPID F ÜLLITASID VIDEOSINGLI “MÕISTA MÕISTA”

Kuvatõmmis videost “Mõista mõista”

Culpas & Stupid F on valmis saanud värske videosingli “Mõista mõista”. Lugu pärineb hiljuti ilmunud Culpase soolodebüütalbumilt “Epohh”. Albumi väljastas Lejal Genes ja album on kuulatav ning soetatav kõikide peamiste digikanalite vahendusel. Vaata ja kuula juurde siit!

“Mõista mõista” loo ja video põhitegelast kehastab tuntud Rakvere Teatri näitleja Margus Grosnõi, kes aitas kaasa ka video planeerimisel. 

“Mõista mõista” mõtte on autorid ise lahti kirjeldanud järgmiselt: “Raha on maailma suurim religioon ja väärtus, mille kogumisest ja jagamisest lähtub kõik inimlik. Paljud jahivad raha ja rikkuseid igapäevaselt ning see igikestev jaht ei lõppe veel niipea, sest kukrud vajavad täitmist ning paljud positiivsed, kuid ka negatiivsed tegemised vajavad raha nimel toimetamist. Raha dikteerib nii kerjust, rahabossi kui teadlast, isegi kui aina enam inimesi seda naudingut ja orjust eitada üritavad. Kõik ju teavad, et raha ei haise!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.