UUS NOOR KODUMAINE ARTIST EMMA AVALDAS OMA DEBÜÜTALBUMI “ARMASTUSE HIIS”

Neljapäeval, 10. septembril kell 19 toimub KUMU auditooriumis Emma Johanna Lepasoo debüütalbumi “Armastuse hiis” ametlik plaadiesitluskontsert. Piletid on müügil Piletilevi eelmüügis ja 1h enne kontserdi algust kohapeal.

KUMU auditooriumis on Emmaga laval külalisesinejad: Madli Ainsalu (vokaal), Matis Leima (viiul), Martin-Eero Kõressaar (kontrabass).

Emma Johanna Lepasoo on noor laulja, kes toob salasahtlist publiku ette oma 10 loominguaasta küpseimad viljad. Tema helikeeles on tunda veel sooja suvenostalgiat, kuid ka sügisest kargust ja talveigatsust. Ahjusoojal debüütalbumil kõlavad soololaulud klaveri saatel autori hingestatud ettekandes. Lisaks tema enese tekstidele kõlab viisistatuna ka D. Kareva, L. Ruudi ja B. Alveri luule.

Laulja kirjeldab ise oma albumit järgmiselt:

“Armastuse hiis on paik, mida otsisin aastaid väljast, kuid leidsin lõpuks enda sees helisevast muusikast. Olen kirjutanud 10 aastat laule sahtlisse, kuid nüüd tundsin tugevat sisemist kutset jagada oma loomingut laiema publikuga. Minu debüütalbumil kõlavad 10 tundlikku ja siirast soololaulu klaveri saatel, mis on loodud aastatel 2010-2020. Üks pala, “Mälestuste meri”, on varasemalt pälvinud tunnustust Uno Naissoo konkursi finaalis (2016).

Salvestasin plaadi selle aasta kevadise erikorra ajal Peeter Salmela stuudios. Albumi ilmumist toetasid Hooandja projektikeskkonnas 75 inimest, kellele olen südamest tänulik. Ootan KUMU plaadiesitluskontserdile kõiki, kes hindavad emakeelset autoriloomingut, mis piilub inimhinge sügavustesse. Kutsun kõiki kaasa mõtlema, kus on igaühe oma armastuse hiis: väepaik, kust ammutada argieluks uut jõudu. Kohtumiseni muusikas!”

Kuula laulu pealkirjaga “Sinuga ja sinuta”:


Albumi nimilugu “Armastuse hiis”:

1 vastus

  1. Ants ütleb:

    Väga ilus kontsert oli Kadrioru lossis! Ootan homset KUMU kontsertit, Matisega koostöö on kindlasti väga huvitav..

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: