KÜTTELUGU VÕI BALLAAD? 🤔 HORROR DANCE SQUADI UUSIM SINGEL “BETTER” ON MÕLEMAT!

Kuvatõmmis videost “Better”

Ainult 3 nädalat enne nende täispika albumi “No Flag Will Fly Forever” ilmumist, üllatab Horror Dance Squad oma fänne millegi erilisega.

“”Better” on üks nendest vähestest lugudest, kus me fokusseerime pigem personaalsetele teemadele erinevalt tavapärasest sotsiaalsest ja poliitilisest sõnumist,” selgitab laulja Ian Karell. “Samal ajal kui me kirjutasime laulusõnu koos Karliga, oli meil mõlemal seljataga rasked katsumused suhetes, mis panid meid mõtlema suunas, et on vaja teha elus olulisi muudatusi, et edasi minna.”

Mitte ainult lüürika ei ole selle laulu puhul bändi jaoks eriline vaid ka helipilt. Laulja Karl Mesipuu täpsustab: “Meie uus album on täis massiivseid küttelugusid ja karme breakdowne, aga “Betteri” puhul me tahtsime oma mugavustsoonist välja astuda ja siduda loo instrumentaalosad kokku laulusõnade sügava ja personaalse sisuga. Võib ka öelda, et see on meie esimene ballaad.”

“Aga see ei tähenda, et selles loos ei ole ka natuke karjumist,” lisab Ian kiirelt. “Me tahame ära mainida ka J.M. Smithi raamatut “If You Dance With the Devil”, kust kasutasime tsitaati laulu eel-refräänis, et edasi anda selle loo tuumiksõnumit: “If you dance with the devil, then you haven’t got a clue, for you think you’ll change the devil, but the devil changes you.”” (“Kui sa tantsid kuradiga siis sul pole aimugi, et kuradi muutmise asemel muudab ta hoopis sind”.)

“Better” on kuulatav kõikidel suurematel voogedastusplatvormidel!

Vaata videot siit:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.