MUSTAMÄE KOOLIALGUSPIDU “TERE TAAS!” TOOB LAVALE HIPHOPTÄHE PLUUTO

Pluuto

Reedel, 4. septembril algusega kell 15 toimub Tallinnas Männi pargis (Sõpruse puiestee 252) taas suur koolialguspidu. Peolisi ootavad põnevad töötoad, mängud ning võistlused – vägevast kontserdist rääkimata.

“Tähistame uue kooliaasta algust vahva peoga juba kolmandat aastat,” ütleb Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. “Esimesel, 2018. aastal olid laval Elina Born ja Jüri Pootsmann, eelmisel aastal esines Stefan ja tänavu on rõõm nautida meie oma Mustamäe noore, aga juba uhkelt muusikataevasse tõusnud tähe, Tallinna Saksa Gümnaasiumi kasvandiku Henry Orlovi ehk hiphopartisti Pluuto kontserti.”

Mustamäe suur koolialguspidu saab teoks Mustamäe Avatud Noortekeskuse ja Mustamäe Linnaosa Valitsuse tihedas koostöös, nii külalistele kui esinejatele on varuks meeldivad üllatused.

“Ja selle vahva peo pühendame ka seekord kõigile ihult ja hingelt noortele – ehk siis õppimishimulistele ja -võimelistele inimestele. Olete oodatud!” lisas Laats.


Koolialguse pidu “Tere taas!” 4. septembril kell 15.00-17.30

Ürituse raames pakutakse koolilastele meelelahutust erinevate tegevuste, mängude, loosimiste, meisterklasside ja kontserdi näol. Ürituse lõpus kostitab Mustamäe Linnaosa Valitsus kõiki külalisi kooliaasta alguse puhul 100-kilose tordiga.

Koolialguspeo kava:
15.00 Laste võistlused, näomaalingud
15.15 TikTok tantsu töötuba
16.00 Templimängu lõpetamine ja auhindade loosimine
16.30 Ülipopulaarse hip-hop artisti Pluuto kontsert
17.30 Ürituse lõpp


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.