MAARJA NUUT JA SUN ARAW AVALDAVAD KOOS ALBUMI, ILMUSID KAKS ESIMEST SINGLIT

Maarja Nuut ja Sun Araw (foto: erakogu)

Eesti muusik Maarja Nuut ja Los Angelese eksperimentaalmuusik Sun Araw avaldavad 10. oktoobril albumi “Fantasias for Violin & Guitar”, mille on salvestanud Jackson Bailey, kes on tuntud ka kui produtsent Tapes. Albumilt ilmusid kaks esimest lugu.

Sun Araw ja Maarja Nuut kohtusid IDA raadio algatatud 10-päevases residentuuri raames, mis toimus Narva kunstiresidentuuris. Salvestatud materjal on suuresti live-improvisatsioon, mille põhjal valmib kümnelooline album.

Albumi on miksinud Evar Anvelt, master’i tegi Helmut Erler, kujundas Jan Tomson. “Fantasias for Violin & Guitar” annab välja uus Eesti plaadifirma MIDA.

Kuula lugu “Festi”:


Kuula lugu “Clams”:


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.