KUULA! TÄNA ILMUS KARL KILLINGU DEBÜÜTSINGEL “HIGH HEELS”

Foto: Rauno Liivand

Täna, 3. septembril, ilmus laulja ja produtsendi Karl Killingu debüütsingel “High Heels”. Lugu tuli välja koostöös Kanada plaadifirmaga Found/red, kellele kuulub ka elektroonilise muusika armastajate seas tuntud YouTube’i kanal MrSuicideSheep.

Karl Killing on 19-aastane laulja, laulukirjutaja ja produtsent, kelle karjäär muusikas sai alguse koosseisuga Beyond Beyond. Kuigi eelnimetatud bänd enam ei tegutse, on Karl aktiivselt muusikaga edasi tegelenud, produtseerides ja kirjutades lugusid mitmetele erinevatele Eesti artistidele. Hoolimata noorest east on Karli loometöö olnud viljakas, näiteks on ta olnud kaaskirjutaja ja -produtsent raadiohittidel nagu 5MIINUST & villemdrillem “Paaristõuked” ning villemdrillem & Elina Born “niiea”.

Täna ilmunud lugu “High Heels” on esimene singel, mis tuli välja Karli enda nime alt ning seega on artistile erilise tähendusega. “Olin juba pikka aega mõelnud, et tahaks ka enda artisti projektiga algust teha ning hakata lugusid välja laskma, seega tundub ebareaalne, et nüüd see soov on nüüd lõpuks täitunud,” räägib Killing enda sooloartisti projekti alustamisest.

Karl Killingu uus singel “High Heels” sündis koostöös elektroonilise duo WATEVA liikmete Hugo ja Krisiga ning lugu räägib noorusest ja ööelu seiklustest, mis sellega kaasas käivad. Lugu tuli välja Kanada plaadifirma Found/red alt, kellele kuulub ka tuntud YouTube’i kanal MrSuicideSheep, millel on YT-is jälgijaid üle 12 miljoni.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.