SÜNDINUD ON REMIX MAIMU JÕGEDA UUE ALBUMI NIMILOOLE

Mai lõpus ilmunud Maimu Jõgeda plaat “Millestki, mis…” on kogunud positiivseid arvustusi Belgiast Rootsini. Jõgeda on oma teisele albumile lisaks 9 omaloomingulisele loole lisanud ka 3 seadet eesti torupillilugudest. Plaat kui tervik viitab sellele, et muusika kannab igal kuulamisel uut tähendust. Sellest ka albumi pealkiri “Millestki, mis…” on hetkel meelel.

Koostöö Siddle Listeri ja Maimu Jõgeda vahel sündis esimese initsiatiivil. “See on esimene kord kui minu loost tehakse remix! Karl Tammik (aka Siddle Lister) kasutab julgeid harmooniaid ja toob esile loo tumedama olemuse. Ootamatu & värske!” ütleb loo originaalautor Maimu Jõgeda.

Jõgeda uue albumi nimiloo “Millestki, mis…” (“The one about…”) remixi, mis tehtud kodumaise produtsendi Siddle Listeri poolt, saab kuulda sel reedel, 4. septembril kõikidelt voogedastusplatvormidelt!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.