📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | 5MIINUST & HENDRIK SAL-SALLER KAPPASID KOOS HOBUSTEGA ESIKOHALE

5MIINUST (foto: Marleen Muhuste)

Augusti lõpp ongi käes ja esimene sügiskuu september koputab uksele! Seoses sellega stardib MuusikaPlaneedis juba loetud päevade pärast tänavuse suvehiti valimine. Enne aga vaatame üle meie iganädalase TOP 10 tabeli, mille liidrikohale on kihutanud räpipundi 5MIINUST ning ansambli Smilers ninamehe Hendrik Sal-Salleri värske lugu “loodus ja hobused”, mis kogus avanädalal 19,95% häältest.

5MIINUSE kutid on öelnud, et melanhoolne lugu “loodus ja hobused” räägib suvearmastusest, mis on nii kuum, et isegi palava suveilmaga ei taha voodist välja tulla ja taustaks käib telekas looduse saade. Muusikasse andis räpibande kõrval oma panuse veel Raul Ojamaa ja terviklikuks palaks produtseeris loo Ago Teppand. Muide, 19. septembril tähistab 5MIINUST Tallinnas oma viiendat sünnipäeva, karjääri seni suurima kontserdiga, mis leiab aset ainulaadses Patarei Merekindluses! Pileteid vahendab Ticketer.

MP TOP 10 teisel positsioonil varitseb jätkuvalt popdiiva Anne Veski, elujaatava lauluga “Nüüd” ning kolmandat kohta hoiab enda valduses alternatiiv-rocki bänd Bourbon Sugar, aktuaalse singliga “Remember”

Edasi pääsevad ka juba nö vanad kalad. Raskeroki bändi Sorus märtsis välja tulnud “Läbi hundi silmade” kukkus seekord tipust neljandaks ja tabeliveterani Anne Veski esitatud “Imeväärne aeg” paikneb oma 39. tabelinädalal 5. kohal. 


MuusikaPlaneedi TOP 10 #267 (31. august):

1 UUS [1] 5MIINUST x Hendrik Sal-Saller “loodus ja hobused” (19.95%)
2 (2) [10] Anne Veski “Nüüd” (16.55%)
3 (3) [3] Bourbon Sugar “Remember” (14.29%)
4 (1) [20] Sorus “Läbi hundi silmade” (11.79%)
5 (4) [39] Anne Veski “Imeväärne aeg” (9.98%)

6 UUS [1] Sunset Waves “Tehtud vead” (8.84%)
7 (5) [5] Jaanus Saks x Johanna Randmann “Sinuga koos” (6.8%)
8 UUS [1] Synne Valtri Band “Vii mind kaugele” (4.99%)
9 UUS [1] Clicherik & Mäx x gameboy tetris “Maakas” (4.08%)
10 UUS [1] Esivanemate Kaja “Imed” (2.72%)

Hääli: 441 (aitäh!)

Nagu reeglid ette näevad, pääsevad edasi vaid esiviisikusse hääletatud laulud. Neid asuvad nüüd ründama viis uustulnukat:

∙ Hilised Ärkajad “Võib-olla tõesti”
∙ Liis Lemsalu “Halb või hea”
∙ Miljardid “Savi”
∙ Púr Múdd “Da Da Da”
∙ Topeltmäng “Süda karjub jaa”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 6. septembril kell 23.59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.