📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | 5MIINUST & HENDRIK SAL-SALLER KAPPASID KOOS HOBUSTEGA ESIKOHALE

5MIINUST (foto: Marleen Muhuste)

Augusti lĂ”pp ongi kĂ€es ja esimene sĂŒgiskuu september koputab uksele! Seoses sellega stardib MuusikaPlaneedis juba loetud pĂ€evade pĂ€rast tĂ€navuse suvehiti valimine. Enne aga vaatame ĂŒle meie iganĂ€dalase TOP 10 tabeli, mille liidrikohale on kihutanud rĂ€pipundi 5MIINUST ning ansambli Smilers ninamehe Hendrik Sal-Salleri vĂ€rske lugu “loodus ja hobused”, mis kogus avanĂ€dalal 19,95% hÀÀltest.

5MIINUSE kutid on öelnud, et melanhoolne lugu “loodus ja hobused” rÀÀgib suvearmastusest, mis on nii kuum, et isegi palava suveilmaga ei taha voodist vĂ€lja tulla ja taustaks kĂ€ib telekas looduse saade. Muusikasse andis rĂ€pibande kĂ”rval oma panuse veel Raul Ojamaa ja terviklikuks palaks produtseeris loo Ago Teppand. Muide, 19. septembril tĂ€histab 5MIINUST Tallinnas oma viiendat sĂŒnnipĂ€eva, karjÀÀri seni suurima kontserdiga, mis leiab aset ainulaadses Patarei Merekindluses! Pileteid vahendab Ticketer.

MP TOP 10 teisel positsioonil varitseb jĂ€tkuvalt popdiiva Anne Veski, elujaatava lauluga “NĂŒĂŒd” ning kolmandat kohta hoiab enda valduses alternatiiv-rocki bĂ€nd Bourbon Sugar, aktuaalse singliga “Remember”

Edasi pÀÀsevad ka juba nö vanad kalad. Raskeroki bĂ€ndi Sorus mĂ€rtsis vĂ€lja tulnud “LĂ€bi hundi silmade” kukkus seekord tipust neljandaks ja tabeliveterani Anne Veski esitatud “ImevÀÀrne aeg” paikneb oma 39. tabelinĂ€dalal 5. kohal. 


MuusikaPlaneedi TOP 10 #267 (31. august):

1 UUS [1] 5MIINUST x Hendrik Sal-Saller “loodus ja hobused” (19.95%)
2 (2) [10] Anne Veski “NĂŒĂŒd” (16.55%)
3 (3) [3] Bourbon Sugar “Remember” (14.29%)
4 (1) [20] Sorus “LĂ€bi hundi silmade” (11.79%)
5 (4) [39] Anne Veski “ImevÀÀrne aeg” (9.98%)

6 UUS [1] Sunset Waves “Tehtud vead” (8.84%)
7 (5) [5] Jaanus Saks x Johanna Randmann “Sinuga koos” (6.8%)
8 UUS [1] Synne Valtri Band “Vii mind kaugele” (4.99%)
9 UUS [1] Clicherik & MĂ€x x gameboy tetris “Maakas” (4.08%)
10 UUS [1] Esivanemate Kaja “Imed” (2.72%)

HÀÀli: 441 (aitÀh!)

Nagu reeglid ette nĂ€evad, pÀÀsevad edasi vaid esiviisikusse hÀÀletatud laulud. Neid asuvad nĂŒĂŒd rĂŒndama viis uustulnukat:

∙ Hilised Ärkajad “VĂ”ib-olla tĂ”esti”
∙ Liis Lemsalu “Halb vĂ”i hea”
∙ Miljardid “Savi”
∙ PĂșr MĂșdd “Da Da Da”
∙ TopeltmĂ€ng “SĂŒda karjub jaa”

VĂ€rske gallup ootab hÀÀli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja lĂ€heb lukku pĂŒhapĂ€eval, 6. septembril kell 23.59. Tuld! đŸ”„

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.