AIGAR VALS AVALIKUSTAS VIDEOSINGLI “AGE OF KINKS”

“Age of Kinks” on Aigar Valsi teine singel 17. septembril ilmuvalt täispikalt autorialbumilt “Imperaator”. Video režissööri, produtsendi, monteerija ning näitleja rollis on Aigar Vals ise, ja kaasosatäitja on Stina Leek, kes tegutseb tänavakunstnikuna rühmituses Ajuokse. Operaator ja värvimääraja on Siim Parisoo, alias DEW8, kes on valmistanud videoid nii tuntumatele kui ka põrandaalustele artistidele, teiste seas Genka, Sip€lga14, 12EEK Monkey, Kannabinõid, Väike PD ja räppar Lee Scott Ühendkuningriigist.

Aigar Vals on mänginud trummarina eksperimentaalses pop-grupis Badass Yuki, lastes koos nendega välja kaks täispikka albumit aastatel 2011 ja 2015, ja eesti-vene post-punk bändis Junk Riot, tuuritades nendega läbi Venemaa Vladivostokini. 2018. aasta septembris ilmus Aigari autoridebüüt “End Game” ning ta lõi kaasa tänavu kevadel Argo Valsi albumil “In Loving Memory of” loo “Sisetunne” kaasautori ja stuudiotrummarina.

“Age of Kinks” osaline salvestus, mix ja master on Martin Kikaselt (Ö Stuudio), ning loo produtsent, instrumentalist ja vokalist on Aigar Vals.

Ühtlasi toimub Aigar Valsi albumi esitluskontsert veebiülekandena 19. septembril algusega kell 22.00. Peo otselülitust saab jälgida aadressil http://aigar.guru ja Aigar Valsi Facebook’i lehelt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.