PÚR MÚDD ANDIS VÄLJA VÄRSKE SINGLI “DA DA DA” KOOS MUUSIKAVIDEOGA

Foto: Liina Notta

Reedel, 28. augustil ilmus Púr Múddi uus lugu “Da Da Da”, mis on jätkulugu nende veebruaris avaldatud loole “Ooh Aah”. Loo tulekuga andis koosseis teada, et sügisel on oodata neilt lühialbumit, kus on peal ka just ilmavalgust näinud singel.

Púr Múdd on kahest produtsendist ja muusikust koosnev pop-elektrooniline duo, kuhu kuuluvad Oliver Rõõmus ja Joonatan Siiman. Koosseis on tegutsenud juba 2015. aastast ning on andnud eelnevalt lugusid välja koostöös tunnustatud elektroonilise muusika plaadifirmadega nagu Armada Music, Frequency ja Soave Records. Ka uus singel “Da Da Da” on välja antud just viimati nimetatud Hollandi plaadifirmaga, kellega koostöö on poiste sõnul sujunud väga hästi.

“Da Da Da” on mõnusalt tantsuline ja meeldejääv lugu, mille meloodia ja sõnad jäävad kummitama pikaks ajaks. “”Da Da Da” on nii-öelda jätk meie loole “Ooh Aah”. Ka selles loos on äratuntav melanhoolsus ja tantsulisus, mis on saanud Púr Múddile omaseks,” ütleb koosseisu liige Joonatan.

Loo tulekuga andis Púr Múdd teada, et sügisel võib nendelt oodata ka lühialbumit. “Uus album tuleb väga meielik – see on melanhoolne, sünge ja bassine, kuid samaaegselt kisub sind tantsupõrandale,” kirjeldab Oliver albumi lugusid. Duo jääb lühialbumi täpsemate detailide osas veel salapäraseks, kuid soovitab silma peal hoida nende sotsiaalmeedia kanalitel, kus nad juba peatselt uut infot jagavad.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.