AIGAR VALS ILMUTAS PSÜHHEDEELSE DEEPDREAM MUUSIKAVIDEO “TREEHOUSE CULT”

Muusik Aigar Vals avaldas muusikavideo loole “Treehouse Cult”, mis on sissejuhatus 17. septembril ilmuval teisele täispikale albumile “Imperaator”, millesse on segatud nostalgia tänapäevasega ja maailmamuusika ebamaisusega.

Video valmis segatehnikas 360-kraadist kaamerat ja DeepDream masinõppe tehnoloogiat rakendades. Nii visuaali kui ka muusika autor ja elluviija on Aigar ise, ning see on ühtlasi ka tema Eesti Kunstiakadeemia animatsiooni osakonna magistri lõputöö. Videos figureeriv büst on valminud skulptor Jass Kaselaane käe all.

Aigar Vals on mänginud trummarina eksperimentaalses pop-trios Badass Yuki, salvestades koos nendega kaks albumit, ja eesti-vene post-punk bändis Junk Riot. Kahe aasta eest ilmus Aigari autoridebüüt “End Game” ning tänavu kevadel lõi ta kaasa Argo Valsi albumil “In Loving Memory Of” pala “Sisetunne” kaasautori ja stuudiotrummarina.

“Treehouse Cult” mixis ja masterdas Martin Kikas (Ö Stuudio).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.