MIRIKO UUS SINGEL “BUTTERFLIES FLY”

11. augustil ilmus noorel Eesti artistil Miriko uus singel “Butterflies Fly”. Lugu valmis koostöös Manimal Productionsiga.

Loo kõige meeldejäävam osa on refrään, mis sündis hilistel öötundidel pea pool aastat tagasi. Kõik muu sai kirja aga palju hiljem. “Minu jaoks on kõige olulisem kokku panna sõnad ja meloodia, mis jääks inimesi pikaks ajaks kummitama,” sõnas artist.

Lugu räägib sellest tundest, kui sa kohtud või näed kedagi ja sul tekib “liblikad kõhus” tunne. “See tunne ei ole ilmselt kellelegi võõras ja ma tahtsin selle tunde sõnadesse panna, et luua side artisti ja kuulaja vahel,” ütles Miriko. Ilmunud loos on tunda RnB ja indie pop hõngu ning erineb artisti varasemast loomingust.

Miriko aka Mike-Richard Koch on noor Eesti muusik, kes kirjutab kõik oma lood ise ning on seda teinud alates 2018. aastast saadik. Artist ammutab inspiratsiooni elust enesest, inimestest enda ümber ja igapäevastest situatsioonidest. Ta jälgib aktiivselt nii Eesti kui välismaa artiste, kelle looming inspireerib ka noort artisti ennast ning motiveerib looma iga korraga midagi uut ja paremat.

Uus singel “Butterflies Fly” Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.