OYT JA RAUL OJAMAA ANDSID VÄLJA ÜHISE SINGLI “IQUIT”: ASJA TEHES PEAB ENDAL OLEMA HEA TUNNE

Kohalike muusikute seas kõrgelt hinnatud, aga enamasti tahaplaanile hoidev elektroonilise soul-muusika bänd OYT andis välja koos multitalendist Raul Ojamaaga välja protesti-singli “iQuit”.

“iQuit” räägib ohjade enda kätte haaramisest elus, kus tagasi minna enam ei saa ja ainus suund on edasi. Muusika ja sõnade autor on Ott Ojamaa ja produktsiooni taga seisab Raul Ojamaa.

Ojamaade esimene ühine singel räägib mugavustsoonist väljumisest, kus hüpnotiseeriv mantra suunab õigele teele. Kuna efektiivsem on noomimise asemel raputamine, mindi muusika valikul jõumeetodeid kasutades. Loos domineerivad madalatel sagedustel vibreeriv monotoonne bass, kõrva trummikiledesse auku puuriv snare ja šamaanilikult kõlav vokaal. “Aga peamine eesmärk polnud viljeleda kindlat stiili, vaid kindlat mõttelaadi – asja tehes peab olema endal hea tunne,” lisas Ott Ojamaa.

OYT bänd on tegutsenud pea 10 aastat. Koos Raul Ojamaaga, on aastate jooksul Ott Ojamaa kõrval seisnud ka Sander Mölder ja Eero Muiste. Ott Ojamaa on tuntud ka kui omapärase häälega kunagine Raadio 2 saatejuht Bustaott ja drum’n’bass ringkondades on ta varjunud MC Busta lavanime taha. Raul Ojamaad tuntakse peamiselt kui ansambel Miljardid kitarristi, laulukirjutaja ja produtsendina, aga albumeid on ta tootnud ka erinevatele teistele Eesti muusikutele nagu Lenna, Mick Pedaja, Siiri Sisask, Liisi Koikson.

Kuula lugu “iQuit” Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.