📸 GALERII | NÄDALAVAHETUSEL TOIMUS LEGENDAARNE INTSIKURMU FESTIVAL, MIS OLI JÄLGITAV KA OTSEÜLEKANDENA

Daniel Levi esinemine Intsikurmu Telefestival 2020 teisel päeval (foto: Hanna-Katri Uutsalu)

Intsikurmu Festival kandis sel aastal nime Intsikurmu Telefestival 2020, sest 8. aastat järjest toimunud üritust sai nautida nii legendaarses Põlva metsapargis kui ka kodus teleri ees. Esimest korda sai festivali jälgida ka väljaspool Eestit, sest Telia ülekanne oli nähtav kõikjal.

Vaata, mis toimus Intsikurmu Telefestival 2020 teisel päeval! Esinesid Seltskond Pargis, I Wear* Experiment, jonas.f.k, Rita Ray, Centre El Muusa, Manna, Daniel Levi, Sibyl Vane, Inger, Puuluup, Lexsoul Dancemachine, Yasmyn, Meisterjaan, Anna Kaneelina ja Luurel Varas. Fotode autor: Hanna-Katri Uutsalu:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.