MUSTER AVALDAS UUE SINGLI “KAS KUULED MU HÄÄLT?”

Ansambel muster on salvestanud uue laulu pealkirjaga “Kas kuuled mu häält?”. Kollektiivi laulja Mait Mikussaare sõnul on lugu stiililiselt midagi uut, sest bändi varasemalt ilmunud lood on kõlanud pigem rokilikus stiilis. “Plaanime ka tulevikus oma muusikasse rohkem elektroonilisi elemente kaasata, et muusika kõlaks värskemalt ja mitmekesisemalt,” sõnas ta.

muster on eestikeelne rokkbänd, kuhu kuuluvad Erik Mikussaar (kitarr), Kert Laur (trummid) ja Mait Mikussaar (vokaal). 2018. aastal pälvis muster Noortebändi finaalis publiku lemmiku tiitli, samuti on astutud üles Alexela Kontserdimajas toimunud üritusel “Lahe koolipäev”, Väinjärve veepeol jm. Bändi saab järgmisena esinemas näha laupäeval, 8. augustil Suveterrassil Tallinnas.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.