KOFFINI “NAILED INTO THE COFFIN” ILMUS CD-L

Tartu death metal bändi Koffini esikdemo “Nailed Into The Coffin” ilmus CD-formaadis, mille andis välja Poola plaadifirma Morbid Chapel Records koostöös Rotten Tomb Recordsiga.

“Morbid Chapel Records ja Rotten Tomb Records esitlevad uhkusega Eesti uut death metal bändi. Koffin oma demoga “Nailed Into The Coffin” näitab täpselt, kuidas vanakooli death metal kõlama peaks,” kommenteerib Morbid Chapel Recordsi eestvedaja.

“Meil on väga hea meel töötada professionaalsete labelitega, kes on pühendunud põrandaaluse metalmuusika toetamisele. Me poleks osanud paremat vastuvõttu ega koostööd oodata,” lisab Koffini vokalist Sander Vider.

CD on saadaval bändi Bandcampi lehel.

Kuula demo “Nailed Into The Coffin”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.