📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | KULDMEDAL KUULUB ANNE VESKILE, UUTEST TULIJATEST MURDIS ESIVIISIKUSSE SYNNE VALTRI BAND

Eesti muusika sõbrad on ehk täheldanud, et Anne Veskil on viimasel ajal päris mitu uut laulu välja tulnud. Neist kaks pala keerlevad ka MuusikaPlaneedi iganädalases edetabelis ning mõlemad väga edukalt. Lool “Imeväärne aeg” on siin kirjas juba 36 (!) nädalat ja kaheksa esikohta, värskemal laulul “Nüüd” aga 7 nädalat ja praeguse seisuga kaks liidripositsiooni.

Laulu “Nüüd” on kirjutanud Anne Veski pikaaegsed koostööpartnerid Ain Tammesson ja Kairi Kroon, kitarripartii mängis sisse Toomas Vanem. Paar päeva tagasi kirjutas Veski Facebookis, et tema koduleht on saanud uue näo, nii et kel huvi ja soovib lauljatari tegemiste kohta rohkem infot – külastage! 🙂

Seitseteist nädalat on MP TOP 10-s vastu pidanud rokkbändi Sorus singel “Läbi hundi silmade”, mis hääletati sedapuhku teisele kohale. Sel laupäeval, 8. augustil näeb ja kuuleb ansamblit Tallinnas Veski kõrtsis, tegu on kollektiivi ainsa pealinna kontserdiga sel aastal!

Pronksmedalil asub Anne Veski eelpool nimetatud pala “Imeväärne aeg”, neljandal platsil paiknevad möödunud nädala liidrid Johanna Randmann & Jaanus Saks, lauluga “Sinuga koos” ning viienda koha võttis enda alla Synne Valtri Bandi esitatud “Nii jääda võiks me”. Muide, Synne teatas täna sotsiaalmeedias, et juba 16. augustil tuleb välja tema bändi uus singel “Vii mind kaugele”.

 

MuusikaPlaneedi TOP 10 #264 (3. august):

1 (2) [7] Anne Veski “Nüüd” (22.93%) 
2 (3) [17] Sorus “Läbi hundi silmade” (18.6%) 
3 (4) [36] Anne Veski “Imeväärne aeg” (14.88%) 
4 (1) [2] Jaanus Saks x Johanna Randmann “Sinuga koos” (11.98%) 
5 UUS [1] Synne Valtri Band “Nii jääda võiks me” (9.3%)

6 (5) [4] N.O.O.B “Valguskiirusel” (7.23%) 
7 UUS [1] nublu “Laiaks lüüa” (5.37%) 
8 UUS [1] Ivo Linna ja Supernova “Tark ei torma” (4.55%) 
9 UUS [1] muster “Kas kuuled mu häält?” (3.1%) 
10 UUS [1] Mariliis Jõgeva “Päikest täis” (2.07%)

Hääli: 484 (aitäh!)

Nagu reeglid ette näevad, pääsevad edasi esiviisikusse hääletatud laulud ja neile asuvad konkurentsi pakkuma viis uustulnukat:

∙ Bourbon Sugar “Remember”
∙ EiK “Mu suvi”
∙ Jane Kruusmaa & Kerdo Mölder “Õnnelik lõpp”
∙ kaw “veel ja veel”
∙ SHIRA “C You Soon”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 9. augustil kell 23.59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.