📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | KULDMEDAL KUULUB ANNE VESKILE, UUTEST TULIJATEST MURDIS ESIVIISIKUSSE SYNNE VALTRI BAND

Eesti muusika sĂ”brad on ehk tĂ€heldanud, et Anne Veskil on viimasel ajal pĂ€ris mitu uut laulu vĂ€lja tulnud. Neist kaks pala keerlevad ka MuusikaPlaneedi iganĂ€dalases edetabelis ning mĂ”lemad vĂ€ga edukalt. Lool “ImevÀÀrne aeg” on siin kirjas juba 36 (!) nĂ€dalat ja kaheksa esikohta, vĂ€rskemal laulul “NĂŒĂŒd” aga 7 nĂ€dalat ja praeguse seisuga kaks liidripositsiooni.

Laulu “NĂŒĂŒd” on kirjutanud Anne Veski pikaaegsed koostööpartnerid Ain Tammesson ja Kairi Kroon, kitarripartii mĂ€ngis sisse Toomas Vanem. Paar pĂ€eva tagasi kirjutas Veski Facebookis, et tema koduleht on saanud uue nĂ€o, nii et kel huvi ja soovib lauljatari tegemiste kohta rohkem infot – kĂŒlastage! 🙂

Seitseteist nĂ€dalat on MP TOP 10-s vastu pidanud rokkbĂ€ndi Sorus singel “LĂ€bi hundi silmade”, mis hÀÀletati sedapuhku teisele kohale. Sel laupĂ€eval, 8. augustil nĂ€eb ja kuuleb ansamblit Tallinnas Veski kĂ”rtsis, tegu on kollektiivi ainsa pealinna kontserdiga sel aastal!

Pronksmedalil asub Anne Veski eelpool nimetatud pala “ImevÀÀrne aeg”, neljandal platsil paiknevad möödunud nĂ€dala liidrid Johanna Randmann & Jaanus Saks, lauluga “Sinuga koos” ning viienda koha vĂ”ttis enda alla Synne Valtri Bandi esitatud “Nii jÀÀda vĂ”iks me”. Muide, Synne teatas tĂ€na sotsiaalmeedias, et juba 16. augustil tuleb vĂ€lja tema bĂ€ndi uus singel “Vii mind kaugele”.

 

MuusikaPlaneedi TOP 10 #264 (3. august):

1 (2) [7] Anne Veski “NĂŒĂŒd” (22.93%) 
2 (3) [17] Sorus “LĂ€bi hundi silmade” (18.6%) 
3 (4) [36] Anne Veski “ImevÀÀrne aeg” (14.88%) 
4 (1) [2] Jaanus Saks x Johanna Randmann “Sinuga koos” (11.98%) 
5 UUS [1] Synne Valtri Band “Nii jÀÀda vĂ”iks me” (9.3%)

6 (5) [4] N.O.O.B “Valguskiirusel” (7.23%) 
7 UUS [1] nublu “Laiaks lĂŒĂŒa” (5.37%) 
8 UUS [1] Ivo Linna ja Supernova “Tark ei torma” (4.55%) 
9 UUS [1] muster “Kas kuuled mu hÀÀlt?” (3.1%) 
10 UUS [1] Mariliis JĂ”geva “PĂ€ikest tĂ€is” (2.07%)

HÀÀli: 484 (aitÀh!)

Nagu reeglid ette nÀevad, pÀÀsevad edasi esiviisikusse hÀÀletatud laulud ja neile asuvad konkurentsi pakkuma viis uustulnukat:

∙ Bourbon Sugar “Remember”
∙ EiK “Mu suvi”
∙ Jane Kruusmaa & Kerdo Mölder “Õnnelik lĂ”pp”
∙ kaw “veel ja veel”
∙ SHIRA “C You Soon”

VĂ€rske gallup ootab hÀÀli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja lĂ€heb lukku pĂŒhapĂ€eval, 9. augustil kell 23.59. Tuld! đŸ”„

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.