SAKUS TOIMUV FESTIVAL SACK VON SOUND AVALIKUSTAS PROGRAMMIS LEGENDAARSE 2 QUICK STARTI JA ÕLLEKULTUURI KONVERENTSI

2 Quick Start Eesti Muusikaauhinnad 2018 galal (foto: Ilmar Saabas)

Uus festival Sakus nimega Sack von Sound toimub lisaks 22. augustile ka 23. augustil. Programmist on varem välja kuulutatud suursugune erikontsert koos Kristjan Järvi ja NOËP’iga, Pop’n’Rock’n’Jazz kontsert koos Maarja, Sal-Salleri ja Tafenauga ning Kadri Voorand põneva kavaga 3D. Laupäeval annavad tasuta kontserdid Saku noortebändid – Clicherik & Mäx, Minibeat ja mõnusa koguse huumorit lisab Comedy Estonia poolt Karl-Alari Varma. Pühapäevasesse kavva lisandus andekale artistile Rita Rayle legendaarne 2 Quick Start. Lisaks oodatakse õllekultuuri huvilisi tasuta konverentsile.

Saku Mõisapargis toimuvale festivalile Sack von Sound annab meeleoluka ja võimsa lõppakordi Eesti parim tantsumuusika bänd läbi aastakümnete – 2 Quick Start! Eestikeelset tantsumuusikat esitav bänd on Eesti muusikamaastikul aktiivne juba 90-ndate algusest ning vere löövad käima ja südame põksuma igast vanusest kuulajal. Bändi laulja Pearu Paulus on tantsusaalide lemmik ning 2QS laulud tõusnud tõelisteks hittideks. “Olen loobuda sust proovinud”, “Poolel teel su juurde”, “Nii kuum on tunne”, “Ühega miljoneist” ja paljud teised ei jäta kedagi külmaks. 2018. aasta Eesti Muusikaauhindadel pälvis ansambel tiitli ”Panus Eesti Muusikasse”.

Õllekultuuri konverentsi “Õlu on elu” juhib Saku Õlletehase õllesaadik Jürgen Tiisler. Huvilised saavad päeva jooksul ülevaate laager-õlle ajaloost, hetke õlletrendidest ning konverentsi lõpetab lõbus seltskondlik mäng, mis õpetab õlle nautimisel kasutama kõiki oma meeli. Konverentsile on piiratud arv kohti, eelregistreerimist ei toimu.

Saku mõisa pargis toimuv Sack von Sound on täis muusikat ja hubaseid kohvikuid. Külla on oodatud nii kohalikud kui ka külalised, kes peavad lugu kvaliteedist, traditsioonidest ja heast muusikast. Ainulaadne iidsete tammedega park, mõisa väärikus, mitmekülge muusika, tegevused, kvaliteetne söök ja jook, esteetiliselt nauditavad erilahendused – kõik selleks, et külastajad taasavastaksid mõisapargi melu ja oleksid saadud elamuse võrra rikkamad.

Noortebändid ja stand-up alustavad 22. augustil kell 11.30. Õllekonverents toimub 23. augustil vahemikus kell 13.00-19.00. 2 Quick Start lõpetab festivali pühapäeval, 23. augustil algusega kell 20.00. Piletid on müügil Piletilevi keskkonnas.

FESTIVALI MUUSIKAPROGRAMM:

L 22. august

11:30 Tasuta: CLICHERIK & MÄX, MINIBEAT, KARL-ALARI VARMA (Comedy Estonia)

15:00 Pop’n’Rock’n’Jazz: MAARJA, SAL-SALLER & TAFENAU

18:00 KADRI VOORAND 3D

22:00 NOËP & KRISTJAN JÄRVI feat. Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester

P 23. august

17:00 RITA RAY

20:00 2 QUICK START

Kontsertide piletid saadaval Piletilevis.

ÕLLEKONVERENTS:

Jürgen Tiisler – Konverentsijuht Saku Õlletehase Beer Ambassador

13.00-13.45 Laager-õlle ajalugu ja kuidas on sellest saanud maailma populaarseim õllestiil.

15.45-16.30 Hetke õlletrendid. Tutvume natuke lähemalt IPAdega, arutleme Belgia õlle populaarsuse üle, arutame kas nisuõllel oleks Eestis turgu.

18.15-19.00 Me kasutame õlletamise ajal kõiki oma meeli. Mis aga juhtub, kui me ühe või mitu meelt võrrandist välja võtame? Kas meie arusaam joogist muutub?

Kohtade arv on piiratud, eelregistreerimist ei toimu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.