SYNNE VALTRI BAND AVALDAS MUUSIKAVIDEO LOOLE “NII JÄÄDA VÕIKS ME”

Kuvatõmmis muusikavideost “Nii jääda võiks me”

Synne Valtri Band  tuli 25. juulil välja uue videosingliga, mis kannab nime “Nii jääda võiks me”. Viisi autor Dina Migdal, sõnad Synne Valtrilt.

Synne Valtri rääkis maikuus TRE Raadiole antud intervjuus, et laulu “Nii jääda võiks me” puhul on tegu kaveriga, aga kuna pala on talle juba aastaid sümpatiseerinud, pakkus ta seda oma bändikaaslastele välja. “Neile hakkas ka meeldima, ma kirjutasin sinna sõnad,” lausus Synne. “Lugu on meie esinemistel nii hästi vastu võetud, et see tuli meile ka suure-suure üllatusena. Otsustasime, et kui lugu on ikka nii armastatud, tuleb see ju ometigi purki panna. Me hakkasime seda tegema, siis tuli kriisiaeg peale ja kõik lükkus edasi.”  

Muide, singel anti välja Synne sünnipäeval. Olete ehk kuulnud, et lauljatar tähistab oma sünnipäeva lausa kahel päeval, sest tema sünnipäev on 25. juulil, kuid kesköise sünniaja tõttu dokumentide järgi 26. juulil?  

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.