BEATRICE & BEEBILÕUST AVALDASID ÜHISE LOO “TAGI MIND”

Noor ja andekas lauljatar Beatrice (Lisella Beatrice Kirjutaja), kes on eelnevalt välja andnud kaks edukat lugu – “Kuumas kohas” ning “Siri”, üllatas südasuvel uue suvelooga “Tagi mind”, mis on tehtud koostöös räppar Beebilõustaga.

Uus suvelugu “Tagi mind” räägib tüdruku ja poisi segasest suhtest, mis on samas lõbus ja seiklusrikas nagu noorte suved ikka – palju koosviibimisi, pidusid ja tantsu. Lugu ise on suviselt rütmikas ning paneb tantsima ja kaasa laulma.

Kuna Beatrice’i eelmine lugu “Siri” lõi laineid Eesti TikToki maastikul, siis on õige pea oodata ka “Tagi mind” loole ägedat ja suvist TikToki tantsu, mida noored saavad selgeks õppida ja üles filmida.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.