LÕÕTSAVÄGILASED ANDSID KAITSEVÄKKE MINEKU PUHUL VÄLJA UUE SINGLI

Ansambel Lõõtsavägilased andsid välja oma teise singli 2021. aastal ilmuvalt viiendalt albumilt. Lisaks on singli väljaandmisel veel üks põhjus, milleks on kolme bändiliikme ajateenistusse asumine Eesti Kaitseväes.

“Just täna sellel hetkel, kui Teie seda lugu kuulete oleme meie astunud juba üle väeosa pääsla ja asume Eesti Kaitseväkke ajateenistusse. Meie uus singel “Terve öö” räägib sellest, mida üks poiss võib tunda ja millistest teemadest võib mõneks ajaks suu puhtaks pühkida, kui asub ajateenistusse. Ühtlasi on see meie ansambli repertuaari kõige rokilikum lugu. Laulu originaalmuusika on kirjutanud legendaarne rokkansambel AC/DC, eestikeelsed laulusõnad on teinud Valga linnaliini bussijuht Martin Kasepuu. Loodan, et aeg mil oleme kaitseväes tuleb meile kindlasti ka edaspidi bändi elus kasuks ning kohtume juba järgmine aasta kontserte andes,” sõnas Lõõtsavägilaste solist Andres Eelmaa.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.