INTSIKURMU FESTIVAL AVALDAS LÕPLIKU PROGRAMMI. MÜÜGILE TULI LIMITEERITUD ARV KOHAPEALSEID PILETEID

Intsikurmu Festival avaldas Telefestival 2020 programmi. Intsikurmu Telefestival 2020 toimub Telia vahendusel Eestimaa festivalihuntide kodudes 7.-8. augustil. Ülekannet saab nautida televiisorist ja kodulehelt.

Müügile tuli ka piiratud koguses eksklusiivseid telepubliku pileteid, kel soov festivali kohapeal nautida. Põlva metsaparki mahub sel aastal vaid 1000 pealtvaatajat päevas ning Lastekurmu ja Tiigi lava jäävad eriolude tõttu suletuks. Toidu- ja joogielamusi võib oodata ka sel aastal ning Intsikurmule legendaarsed kohvikud on samuti festivalile tulemas. Päevapiletid kohapealsele festivalile leiad SIIT! Kiirematele soodsam pilet!

Kellele kohapealseid pileteid ei jagu, saavad festivali nautida otseülekandena oma koduhoovist sõprade ja pere ringis. Loo ise oma festival ja vaata ülekannet telerist või Intsikurmu kodulehelt. Päevapiletid teleülekandeks tulevad müügile peagi!

Ka sel aastal ei puudu festivalilt Intsikurmu hea partner Raadio2. Festivali melu ja muusikat saab Raadio2-st nautida laupäeval.

PS! Tavaolukorras toimuma pidanud Intsikurmu Festival 2020-le ostetud piletid kehtivad automaatselt järgmise (2021.) aasta festivalil. Kui soovid sel aastal osa võtta, vajad päevapiletit kohapealsele festivalile või teleülekandele. Päevapiletid on saadaval Ticketeris.

Intsikurmu Telefestival 2020 programm:

Laupäev 7. august

Pološywa

Jarek Kasar

Erki Pärnoja

Trad. Attack!

Hunt

Laupäev 8. august

Seltskond Pargis

I Wear* Experiment

jonas.f.k

Rita Ray

Centre El Muusa

Manna

Daniel Levi

Sibyl Vane

Inger

Puuluup

Lexsoul Dancemachine

Yasmyn

Meisterjaan

Anna Kaneelina

Luurel Varas

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.