FREDI JA GRAM-OF-FUN AVALDASID PÄIKESELISE SINGLI “LA”

Eesti Laul 2020 finaali esikolmikust tuttav Fredi ning pop-funk kollektiiv Gram-Of-Fun avaldasid täna, 3. juulil päikeselise ühisloo “LA”!

Laul räägib esimese kohtingu-eelsest elevusest. “Esialgsel demol oli kohe mingitlaadi Los Angelese tunnetus juures ning katsusin sellest lähtuvalt ka loo sõnade kirjutamist alustada. Olles ise aastaid laulmisest suuresti eemale hoidnud, oli mul ikka väike pabin sees kui otsustasin Gram-Of-Fun’ile oma esialgse demo saata. Sellise energiaga supergruppe pole Eestis palju ja olin väga meelitatud kui kuulsin, et neile meeldib ning nad sooviksid ka selle koos ära lõpetada ja välja anda. Austan neid kõiki väga ja jäin koostööga väga rahule. Tehtud ja teeme veel!”, kommenteerib lugu Fredi ise.

Gram-Of-Fun ja Fredi olid omavahelise klapi leidnud tegelikult juba varem. Nimelt Eesti Muusikaauhinnad 2020 galal, kus Fredi koos bändiga üles astus.

Gram-Of-Fun, eesotsas lauljatar Kristel Aaslaiuga, on kuueliikmeline kollektiiv, kes armastab enda loomingus eksperimenteerida ja erinevate artistidega koostööd teha. Bändi viimane singel “Reservation” oli 2019. aasta üks enimmängitud lugusid Raadio 2-s ning nad on esinenud paljudel kohalikel ja rahvusvahelistel festivalidel. Kollektiivi kuuluvad Kristel Aaslaid, Jaan Jaago, Martin “Muudu” Kuut, Kostja Tsõbulevski, Raul Ojamaa ja Dr.PhilGood.

Fredi (kodanikunimega Frederik Küüts) on kitarrist paljudele tuntud Eesti artistidele ning on hetkel alustamas oma teekonda ka produtsendina. Anettiga kahasse valminud looga “Write About Me” saavutas Fredi tänavusel Eesti Laulul kolmanda koha.

 

Singel Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.