LEXSOUL DANCEMACHINE’I UUE ALBUMI ESITLUSKONTSERDI PLAHVATUSLIK ENERGIALAENG LÄBI OTSEÜLEKANDE!

Lexsoul Dancemachine (foto: Taavi Muide)

Ehkki Lexsoul Dancemachine’i 3. juuli kontsertõhtu Põhjala tehase hoovis on välja müüdud, siis on sul võimalus üllatustest pungil show‘st osa saada voogedastusplatvormi Elisa Stage vahendusel. Maarjamaa kõige tantsulisem bänd Lexsoul Dancemachine esitleb oma uut albumit “Lexplosion II” suurejoonelise show‘ga, külalisesinejateks Rita Ray ja Seltskond Pargis.

Reedel algusega kell 18.30 on võimalus veebilehel elisastage.ee/lexsoul vaadata kontserti soetades 5€ pilet, mis läheb otse ülekande tootmise toetuseks. Režii kontserdile teeb oma ala tipp Sander Allikmäe koostöös värske loovkollektiiviga +372.

Kontsert toimub ajaloolise Põhjala tehase hoovis. 1920-1974 toodeti selles Kopli lõpus asuvas paigas kummi, nüüd aga käib siin vilgas loometegevus ja kultuurielu. Lexsoul Dancemachine’i kontsert selles angaaride vahelises romantikas on esimene omataoline ettevõtmine. Üritust korraldab Estonian Funk Embassy koostöös Põhjalas resideeruva Botiku aiabaariga, mille maagiat saab kogeda läbi suve-sügise toimuvate ürituste.

Loe lähemalt otseülekande kohta Facebooki lehelt

Kuula albumit “Lexplosion II” Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.