KUULA! STIG RÄSTA AVALDAS UUE EESTIKEELSE SINGLI “TELEFON”

Täna, 1. juulil ilmus laulja ja laulukirjutaja Stig Rästa värske eestikeelne singel “Telefon” koos muusikavideoga.

“Lugu sündis mõned kuud tagasi ja eestikeelsed sõnad tulid lugu tehes täiesti automaatselt,” räägib Stig loo sündimisest. Kuigi eestikeelset muusikat on ta varasemalt teistele artistidele kirjutanud palju, siis uus lugu “Telefon” on esimene eestikeelne lugu, mille Stig andis välja enda nime alt.

Värske laul “Telefon” räägib sellest, kuidas inimestel jääb tihtipeale üksteisele palju ütlemata ning millest tulenevalt võivad tekkida arusaamatud olukorrad või eeldused asjade suhtes.

Stig Rästat saab suvel esinemas näha nii üksi kui ka Rootsi laulja Victor Cronega. Stigi autorikontserdid toimuvad 5. juulil Viimsi Rannarahva Muuseumi hoovis, 25. juulil Salmistus külas ja 13. augustil Luke Mõisapargis. Stigi ja Victori suvetuuri raames toimub kümme kontserti erinevates Eesti paikades, rohkem infot ja piletid leiad Piletilevist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.