ANNE VESKI, MAREK SADAM JA ANSAMBEL SADAMASILD TEGID LAULU SÕPRUSEST NING VASTASTIKUSEST AUSTUSEST

Anne Veski (foto: Kristjan Lepp) & Marek Sadam (foto: Liina Notta)

Anne Veski, Marek Sadam ja ansambel Sadamasild salvestasid rõõmsa loo pealkirjaga “Sõbrad võivad”, mille viisi autor on Martin Trudnikov ning sõnad pärinevad Marek Sadama sulest.

Laulja Anne Veski rääkis Vikerraadiole antud intervjuus, et ta salvestas eriolukorra ajal lausa viis uut laulu, millest kolm (“Nüüd”, “Rõõm on olla teiega” + ahjusoe “Sõbrad võivad” koos Marek Sadama & Sadamasillaga) on juba avalikkuseni jõudnud ja kaks ootavad veel avaldamist. “Varsti on jälle plaat koos,” naeris Veski.

Muusik Marek Sadam ütles usutluses, et tema kirjutas koroonakriisi ajal palju luuletusi ning sellel nädalal läheb trükki tema esimene luulekogu. Juunis ilmus tal singel “Sellel suvel Sind ei leidnudki” koos Robert Foxiga ja augustis kuuleb ka Sadamasilla uut singlit, mis on juba salvestatud. “Me oleme Annega mõlemad väga heas vormis,” mainis Marek.

Kuula laulu pealkirjaga “Sõbrad võivad”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.